Wat het is ♥

Bron Het is kriebels voelen in je buik. Plannen maken. Uitkijken naar een goedemorgen- en weltrustenberichtje. Het is veel hartjes. H...


Het is kriebels voelen in je buik. Plannen maken. Uitkijken naar een goedemorgen- en weltrustenberichtje. Het is veel hartjes. Het is veel lachen en dat weinig je humeur verpest (soms dus wel chagrijnig, maar dat duurt dan nooit lang). Het is geïnspireerd raken, niet kunnen slapen, veel willen schrijven, dansen en dagdromen. Dromen over later, ver weg of niet zo ver weg. Waar jullie heen zouden kunnen gaan, ver weg of niet zo ver weg. 
Het is equal effort. Je best doen voor de ander. Het is tijd maken voor elkaar, maar ook je eigen ding kunnen doen. En niets liever willen dan gewoon dicht in de buurt zijn van diegene. Het zijn fancy dinners, maar ook ''gewoon'' tv kijken. Het is nutteloze blogs schrijven erover. Het is een van de meest inspirerende onderwerpen; het fijnst om over te schrijven. 
Het is soms jaloezie, teleurstelling, misschien een beetje irritatie. Maar meer geluk. Veel geluk en blij zijn. Het is goed en veel communiceren, maar stiltes niet erg vinden. Het is nieuwe dingen proberen. En ontdekken, alleen en samen. Het is eerlijk zijn, vertrouwen, los durven laten en vasthouden. Veel vasthouden en kusjes geven. 
Het is verdomd eng, maar vooral heel leuk. Het is durven en gewoon doen. Het is onvoorspelbaar, maar ook de touwtjes in eigen handen nemen. 
Het is het mooiste in de wereld misschien wel. Het is de mensen die dichtbij jou staan lief hebben. Het is op een roze wolk zitten. Glimlachen en knipogen. Het is zoveel.

Maar toch. Het allereerste wat in mij opkomt bij het woord liefde: jij.

(brb even kotsen van m'n eigen veel te verliefde gevoelens en dit poëtisch willen uiten. doei xx.)

You Might Also Like

0 reacties