Een nieuwe lay-out en weer wat persoonlijke crap

De hoeveel aantal keren dat ik getwijfeld heb aan of ik op Wordpress zou gaan bloggen of toch op Blogger zou verdergaan is bijna gelijk aan ...

De hoeveel aantal keren dat ik getwijfeld heb aan of ik op Wordpress zou gaan bloggen of toch op Blogger zou verdergaan is bijna gelijk aan het aantal stemmingswisselingen dat ik de laatste tijd heb. Het ene moment ben ik een gelukkig meisje dat een rustig leven leidt, het andere moment voel ik me alleen en vind ik mijn leven maar saai en stom, met alle gevolgen van dien. Ik weet dat het bij het 16-jaar-zijn hoort, ('puberen' vind ik zo'n rotwoord) maar irritant is het wel. Ik heb verdomme (sorry) vakantie en ik zou me over niks druk moeten maken, maar mijn hoofd zit af en toe vol met veel te veel negatieve gedachten die ik helemaal niet wil. Ik weet niet echt hoe het komt, (naast de eerder genoemde reden dan) maar ik ben allang blij dat de minder blije momenten niet de boventoon voeren in mijn simpele leventje en het is echt niet zo dat ik depressief ben. Gelukkig niet. Aan de ene kant vind ik het zo fijn om mijn blog te gebruiken als uitlaatklep, waar ik alles kwijt kan wat ik wil, maar aan de andere kant wil ik niet dat de mensen die dit lezen, denken dat ik een groot hoopje ellende ben dat alleen maar medelijden met zichzelf heeft, want dat is ook niet zo. Ik ben gewoon aan het... 'puberen'. Pff, wat een stom woord. Vandaar dat ik alles een beetje afzwak en tegenspreek. En bovendien komt het wel weer goed. :)Toen ik een blik op de titel van dit artikel wierp, herinnerde ik mezelf er weer aan dat dit artikel eigenlijk over mijn nieuwe lay-out moest goed. Oh ja, geen persoonlijke update, maar een blogupdate! 

Ik heb dus een nieuwe lay-out. Een standaard Blogger template heb ik met behulp van HTML een beetje aangepast. Eerst snapte ik helemaal niks van HTML, maar ik ben er achter gekomen dat je met een beetje hulp van Google al best erg ver komt. Zoals je kunt zien hebben de titels van mijn widgets een blauw achtergrondje, naast de link waar je op moet klikken om een reactie te kunnen plaatsen, vind je een leuk icoontje en ik heb nog wat dingen aangepast, maar het opvallendste is waarschijnlijk de muziek die opeens begint te spelen als je mijn blog bezoekt. (als ik de 'auto play' trouwens uit moet zetten, omdat het irritant is, laat het me dan weten in de reacties!) Ik ben nog niet helemaal tevreden over de lay-out, maar dat zal ik waarschijnlijk nooit zijn, omdat ik vind dat blog lay-outs altijd beter kunnen, tot op een bepaald punt, haha. Ik vind 'm op dit moment nog een tikkeltje saai, maar ik ben bang dat, als ik bijvoorbeeld de achtergrond verander ofzo, het dan weer te druk wordt, omdat de foto's in mijn artikelen ook al wat drukte geven. Heeft iemand misschien suggesties?

Misschien heb je tot gisteren wel een link op mijn blog zien staan naar een ander blog. Mijn andere blog, op Wordpress. In principe is dat precies dezelfde blog als deze, alleen maakte ik bij die gebruik van Wordpress en was de URL anders. Aangezien ik, toen ik vrolijk aan het bloggen was op de Wordpress blog, HTML ontdekte op Blogger en het vooral begon te begrijpen, had ik weer de neiging om op Blogger te gaan bloggen. Wordpress werkt ontzettend fijn, maar Blogger won het toch dankzij de vele lay-out mogelijkheden en het feit dat je die ook weer kunt aanpassen met HTML. Ik heb de afgelopen dagen dus wat dingetjes geprobeerd met de lay-out op deze blog en zo gezegd, zo gedaan. Ik blog nu weer op Blogger. Met een betere lay-out - vind ik zelf dan - en mijn vertrouwde URL.

Tot zover een artikel over mijn nieuwe lay-out en een piepkleine persoonlijke update. Wéér een persoonlijke update en ook niet zo heel positief, maar zoals ik al zei, ik ben niet een en al negativiteit natuurlijk, en ik ben wel gewoon een vrolijk meisje dat blij is met zo'n mooi leven. En het gaat wel weer over! Ik hoop in ieder geval dat jij mijn nieuwe lay-out leuk vind. Als je verbeterpunten hebt, laat die dan alsjeblieft achter in de comments! Bedankt!

Liefs, Romana

You Might Also Like

1 reacties

  1. Mooi, de lay out!! En wat een leuke blog... Je hebt een nieuwe volger!
    XXX
    Arjanne -A&A-

    ReplyDelete