Crashed and burned

Mijn blog begint langzamerhand echt op een online dagboek te lijken, maar ik geef niet zoveel meer om de views, dus het maakt me niet uit. I...

Mijn blog begint langzamerhand echt op een online dagboek te lijken, maar ik geef niet zoveel meer om de views, dus het maakt me niet uit. Ik vind het vooral leuk om al mijn artikelen over een aantal jaar weer terug te lezen en dan te worden herinnerd aan wat ik toen deed en dacht. Vandaag ga ik jullie weer even updaten over mijn *ahum* liefdesleven. Ik heb iets ontdekt wat betreft mijn verliefd worden en ik moet het een en ander gewoon even van me af schrijven. Let's go!

Altijd leuk die overly obvious Tumblr plaatjes (bron)

Om het verhaal om te beginnen wat logica te geven, zal ik in grote lijnen even vertellen wat er is gebeurd. Ik ben verliefd geworden op iemand op afstand. En nu mag je jezelf heel hard gaan afvragen of dat überhaupt mogelijk is, nou, wat mij betreft wel (en blijkbaar (en daarbij komt, wat is tegenwoordig niet mogelijk?)). Maar goed, in het begin praatten we dus heel veel en bleek ''het gevoel'' wederzijds te zijn. Nou weet ik heel goed dat er nooit toekomst in had gezeten, maar leuk voor the time being vond ik het wel, snap je? We hebben onwijs veel gesprekken gehad over de afstand, de ''toekomst'' en andere dingen. Toen zijn er wat dingen gebeurd bij hem in Brazilië (ahum, ja, mij uitlachen is toegestaan) die ervoor zorgde dat bij hem het gevoel minder werd. Ik wist dat niet (dus toen nog vlinders everywhere en vooral geloven dat het wel goed zou komen met wat zich daar afspeelde) tot hij me dat vertelde, dus toen voelde ik me nogal stom. Uiteindelijk kwam er een soort van ruzietje en nu heb ik het verpest. 'Nou oké, Romana, dan ga je toch lekker verder met je leven en vind je iemand die in Nederland woont (want die zijn er ook!!!)?' hoor ik je denken. Het probleem is alleen dat ik dat niet zo heel goed kan. Maar het komt goed! Over een tijd vraag ik me vast af waar ik me al die tijd zo onnodig druk om heb gemaakt en dat het eigenlijk heel stom is (misschien realiseer ik me dat al als ik straks dit artikel doorlees, dat zou mooi zijn).

In ieder geval heb hieruit wél wat nieuws geleerd en datgene staat heel erg mooi verwoord in een quote (gevonden op de Facebookpagina van Wordporn, bless that page!). Namelijk deze:

''My problem is that I fall in love with words rather than actions. I fall in love with ideas and thoughts, instead of reality. And it will be the death of me.'' 
                                    - Unknown

Dit, precies, ben ik als het op verliefd worden of zijn aankomt. Tuurlijk, ik val ook voor innerlijk, uiterlijk, guitar skills (haha) en al die andere dingen, maar ik val vooral zo onwijs hard voor woorden en beloftes. En die zijn gemaakt. Vandaar dat ik het zo moeilijk vind om de persoon in kwestie achter me te laten (ook al is dat wel wat ik zou moeten doen, ik bedoel, duhhh.) Ik had bijna een soort van nieuw toekomstplan gecreëerd. Niet dat ik ervan overtuigd was dat dat toekomstplan ook echt zou gebeuren, maar de gedachte was fijn en ik had - in zeker zin - natuurlijk wel een beetje hoop voor wat dan ook. Ik ben gewoon een onwijze dromer. En ja, soms zijn (in ieder geval mijn) dromen een beetje out of reach en dan val ik - om in het kader van verliefd zijn te blijven - keihard van cloud nine af om vervolgens keihard in de realiteit te belanden. Auw. 

Goed. Misschien was dit korte hoofdstuk in mijn leven ook weer een les die me geleerd heeft dat afstandsrelaties niet bedoeld zijn om makkelijk te zijn (dat wist ik al wel hoor) en dat ze negen van de tien keer niet werken. In ieder geval niet als je 17 bent. Laat ik het nu maar weer lekker wat dichterbij huis gaan zoeken, niet waar? Al moet ik ook wel even kwijt dat het deze keer compleet uit het niets kwam, dat verliefd worden. Nooit gedacht dat ik mezelf weer zover zou krijgen (en dat dit zou gebeuren). Anyway laat ik het positief afsluiten en mentionen dat ik van dit hele gebeuren ook véél heb geleerd over Brazilië en dat ik het land best wel graag zou willen bezoeken. En dan niet voor hem, maar voor het land zelf :) (geloof je het zelf, Romana..? Ja, want fuck hem).

Thanks for reading (en vrolijk Pasen)!

You Might Also Like

0 reacties