11-01-2015 | At the moment

Afgelopen zomer heb ik een keer een artikel geschreven over mijn current feelings, waar ik naar luisterde, wat ik droeg, enzovoort . Laatst ...

Afgelopen zomer heb ik een keer een artikel geschreven over mijn current feelings, waar ik naar luisterde, wat ik droeg, enzovoort. Laatst las ik het artikel terug en omdat ik het heel leuk vond om zelf terug te lezen, heb ik besloten om vandaag weer zo'n artikel te maken, zodat ik dat over een paar maanden ook weer terug kan lezen. Ik vind het ook altijd wel leuk om te lezen over wat anderen momenteel voelen, doen en aan hebben enzo. en ik hoop ook dat het voor jullie dus een beetje interessant is om te lezen, haha. Laat ik maar beginnen!

Webcamselfieeee.

Listening to: ''So honey now, take me into your loving arms. Kiss me under the light of a thousand stars. Place your hand on my beating heart...'' Weet je het al? Ed Sheeraaaan! To be more specific: Thinking out loud, maar dat had je waarschijnlijk al door. Nu begint trouwens al het volgende liedje; Afire love. Ook een super mooi liedje. Ik waardeer Ed Sheeran echt heel erg, naar mijn mening een van de betere bekende artiesten van dit moment.

Reading: ik zou echt veel meer moeten lezen. Laatst heb ik een aantal films van Twilight gekeken en omdat ik de films eigenlijk niet zo goed vind, vraag ik me af of dit van die films zijn waarvan je de boeken eerst moet hebben gelezen voordat je de films 100% kunt appreciëren/begrijpen. Ik denk dat ik me daarom maar 's aan de boeken van Twilight ga wagen. Ik ben ooit wel begonnen, maar heb ze dus nooit uitgelezen. 

Feeling: gewoon. Het gaat niet slecht, het gaat niet geweldig, gewoon normaal. Ik heb de laatste tijd heel erg het gevoel dat ik niet alles uit m'n leven haal en diep in mijn hart weet ik ook dat ik dat niet doe. Jammer is dat, maar ik weet ook dat ik er zelf bij ben. Ik moet leren om makkelijker mensen los te laten, meer gaan afspreken met meer/nieuwe mensen, meer zelfvertrouwen hebben (as always) en écht een baan gaan vinden. Uiteraard kom ik er, als ik me een beetje meer bezig ga houden met de bovenstaande dingen, wel weer bovenop. As (wederom) always. Qua het meer bezig zijn met de dingen die ik leuk vind, gaat het wel heel goed, dus dat is mooi! :) 

Wearing: een grijze joggingsbroek, een kanten topje met zwart kraagje van de H&M, een choker met een kruisje van New Look en zo'n plastic choker van de Claire's. Eigenlijk een gewone outfit, alleen heb ik de spijkerbroek vervangen door een lekkere comfy broek. Mag wel op de zondag vind ik (en eigenlijk ook op de zaterdag soms). 

Looking forward to: Vakantie 2015, want die is een paar dagen geleden geboekt. Turkey it is! Ik kijk er onwijs naar uit. Het is all inclusive, bij de zee én je kunt er met dolfijnen zwemmen! Oh my god!!! 

Dan was dit mijn at the moment artikeltje. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Morgen weer lekker  (ahum) lang school van 08:15 tot 17:15, dus ik ga nog lekker van deze zondagmiddag en avond genieten. Natuurlijk heb ik wel een beetje zin in school (en hoop ik mijn voornemen om 'dit keer écht even lak te hebben aan mijn domme onzekerheid' elke dag weer waar te maken) en bovendien heb ik elke week maar school tot vrijdag sinds de nieuwe roosters, dus dat is super chill. Anyway. wat doe jij op dit moment? Laat 't me weten in de comments! Nog een fijne zondag en veel liefs! X

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ook een leuk artikel. ......echt wel! Een ding staat vast:SCHRIJVEN GAAT JE MAKKELIJK AF. Je moet niet aan jezelf twijfelen, denkt vaak in je favoriete taal
  ".IO LO SO....IO LO FAGGIO....IO SONO LA MIGLIORE" en.....als niet alles gaat zoals je zou willen, wel levert, je hebt nog zo veel tijd....komt wel goed.
  Wij zijn nu ook lekker aan het lezen. Geniet van deze rustig zondagmiddag en tot de volgende keer.
  Lots of love....con affetto!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ''Ik weet het, ik kan het, ik ben de beste''. :) Dankje voor de lieve comments op m'n artikelen opa en oma. Ik vind het heel leuk dat jullie m'n artikelen ook leuk vinden. Mille baci! :)

   Delete
 2. Leuk artikel, ik heb nog nooit eerder zo iets gezien, ik ga je vorige nu ook lezen en meer van dit soort artikelen is zeker tof! Liefs, Marije

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk artikel dit! :D Wat heerlijk dat je al een vakantie hebt geboekt. Klinkt goed, all inclusive en met dolfijnen zwemmen, aahhh zo vet!

  ReplyDelete