Ik ben een brunette!

Al langer liep ik met het idee rond om mijn haar donker te verven. In het voorjaar had ik bij de kapper blonde highlights in mijn haar laten...

Al langer liep ik met het idee rond om mijn haar donker te verven. In het voorjaar had ik bij de kapper blonde highlights in mijn haar laten verven, maar die werd ik een beetje zat. (plus, ik had enorme uitgroei) Ik wilde weleens weten hoe donker haar mij zou staan. Toen ik mijn moeder van mijn idee vertelde werd ze gelijk enthousiast en zo kwam het dat we de volgende dag al in de winkel stonden om een pakje bruine haarverf te kopen.

Ik vond het heel erg spannend om ineens mijn haar donkerder te verven, maar met experimenteren is niks mis. Mijn moeder hielp me met het verven van mijn haar en dertig minuutjes later stond ik alweer onder de douche om het uit te spoelen. Het resultaat waren roodbruine lokken. Ja, rood! De bovenkant van mijn haar is hartstikke rood geworden. De achterkant van mijn haar daarentegen was grotendeels nog blond, dus ging ik later op de dag nog eens terug naar de winkel om een pakje verf te kopen. Die avond verfde ik de rest van mijn haar en toen was ik helemaal blij met het resultaat. Ik begrijp het als jullie inmiddels wel een beetje benieuwd zijn geworden naar foto's. Jammer genoeg beschik ik nog niet over een goede camera, dus van heel goede kwaliteit zijn ze niet, maar nu krijgen jullie in ieder geval een impressie! There we go!
In en uit het licht.

Na dat ik mijn haar een keer gewassen had, was de roodheid wel een beetje vervaagd, dus op ten duur zal het wel gewoon donkerbruin worden, net zoals op het pakje. Wel vond/vind ik het rood heel leuk staan, dus ik ben van plan om over een tijdje mijn haar gewoon helemaal donkerrood te verven!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haarkleur?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mooi! Net een iets diepere/vollere/intensere kleur (en een tikkie donkerder natuurlijk). Ik heb zelf ook ongeveer dezelfde kleur haar als jouw natuurlijke kleur, vind het niet lelijk ofzo maar het is nou ook weer niet bijzonder. Denk alleen niet dat ik het snel zou verven haha, zou niet weten welke kleur!

    ReplyDelete