Google Chrome ABC

Deze leuke tag heb ik van Hester en toen ik de titel van haar artikel zag, dacht: 'H è, het is toch niet zo bijzonder om te weten welke...

Deze leuke tag heb ik van Hester en toen ik de titel van haar artikel zag, dacht: 'Hè, het is toch niet zo bijzonder om te weten welke sites iemand bezoekt?' Mijn mening was direct veranderd na het lezen van haar artikel, want het was wel degelijk interessant en grappig om te lezen welke sites een ander bezoekt. Ook leuk dat mijn eigen blogje tussen het rijtje stond, totaal niet verwacht namelijk! Het leek mij dus leuk om hetzelfde te doen in een artikel: ik tik elke letter van het alfabet in op Google Chrome, en over de site die bovenaan het lijstje staat, vertel ik wat in dit artikel.
A - anubis360.blogspot.com
Op deze website staan allemaal super leuke Sims3 downloads en hoewel ik bijna nooit meer Sims speel, kijk ik er nog weleens op om te kijken of de blogster nog leuke downloads heeft gemaakt.

B - beautygloss.nl
Wie kent Beautygloss nou niet? Op Mascha's blog kijk ik bijna elke dag, zeker nu ze zoveel vlogged, (schrijf je dat zo?) want die filmpjes vind ik heel leuk om te zien.

C - helemaal niks!

D - dailylin.nl
Dit is een blog die (voornamelijk) over reizen en eten gaat. Echt een leuke, inspirerende blog!

E - ebay.com
Omdat ik er van de week één keer op gekeken heb.

F - facebook.com
What else? (espresso reclame, ahum)

G - google.com
Tja, wie gebruikt Google nou niet?

H - hotmail.com
Omdat ik dat afgelopen week ook veel gebruikt heb, om bestandjes naar mijn vader te versturen. Normaal gesproken zou het hesterly.nl zijn, want die check ik elke ochtend voor ik naar school ga.

I - interpals.net
Dit is een site waar je met mensen vanuit de hele wereld kunt praten. Ik zit er niet heel vaak meer op, maar ik heb er wel wat hele leuke mensen op ontmoet!

J - alweer niks!

K - kittehscupcakes.nl

De site van Larissa en Tara Verbon, de zusjes van Serena Verbon.

L - lifesplash.nl
Ik heb zoveel respect voor dit meisje. Ze is al zover gekomen met haar blog en ik ben erg super jaloers op haar toffe kledingstijl!

M - mail.***.nl
Dit is de site waar ik mijn mailtjes van school op kan checken en waar ik op kan zien welke toetsen ik voor welke week heb. Best handig!

N - netflix.nl
Ik denk dat iedereen Netflix wel kent. Voor wie niet: netflix.nl is een site waar je voor een maandelijks bedrag heel veel films kunt kijken, waar en wanneer dan ook. Super tof!


O - onlinepianist.com
Sinds ik serieus ben met het leren bespelen van keyboard, bezoek ik deze site vaak om nieuwe liedjes te leren. Tot nu toe vind ik het altijd net iets te lang duren voordat ik iets onder de knie heb, dus meestal geef ik het na een tijdje op,  maar ik vind het wel leuk.

P - picmonkey.com
Voor het bewerken van selfies natuurlijk! (haha)

Q - weer niks. Er zijn volgens mij ook niet veel sites die beginnen met een Q!

R - romanachiara.blogspot.com

Ma own blog! :)

S - songteksten.net
Soms dan vind ik een liedje heel mooi, dus dan wil ik graag de lyrics weten.

T - twitter.com
Ik heb geen Twitter-app op mijn iPhone, dus heel soms kijk ik op Twitter via mijn laptop. Ik vind het trouwens minder worden, omdat het niveau op Twitter best wel gedaald is lijkt het, maar dat ligt waarschijnlijk ook een beetje aan de accounts/mensen die ik volg. Best wel vreemd trouwens dat Tumblr niet bovenaan staat. Dat bezoek ik namelijk vaker dan Twitter volgens mij.

U - usfoodz.nl
Ik heb er één keer iets op mogen bestellen. Was erg leuk.

V - veracamilla.nl
Een super vrolijk blog die volgens mij iedereen wel kent!

W - (w)ww.girlscene.nl
Waarom deze site niet bij de G staat en wel bij de W begrijp ik niet. Maar ik bezoek deze site in ieder geval haast elke dag dus deze kan niet ontbreken in het rijtje.

X - weer niks. Waarschijnlijk om dezelfde reden als bij Q.

Y - youtube.com

For tha music. (en natuurlijk alle leuke filmpjes en vlogs!)

Z - zalando.nl
Ik kom nooit op Zalando, maar ik zal er wel een keer op hebben gekeken toen ik me verveelde.

Dit waren alle letters van het alfabet, dus dit was ook het lijstje. Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden om te lezen. Welke site staat bij jullie bovenaan als jullie de letter A intikken bij Google Chrome?Afbeelding(en): Tumblr

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wauw wat leuk om te lezen! Erg leuke tag!

  ReplyDelete
 2. Yay leuk dat je hem overgenomen hebt! En leuk om te lezen dat je mijn blog elke morgen bezoekt <3 Gebruik je trouwens geen Bloglovin' dan? ^^ En geen Twitter app op je iPhone, dat vind ik ook wel knap haha. Twitter is inderdaad niet echt hoogstaand maar ik vind het vaak toch wel leuk. Sowieso goed genoeg om de tijd te doden als je je verveelt, haha. Ik vind je header trouwens erg leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee ik gebruik geen bloglovin' en ik weet ook niet echt waarom haha. Oh dankjewel! :D xx

   Delete