Tag: Memories, thoughts and Feelings

Tags, tags tags, I really like tags . Vandaag wil ik graag een tag invullen die gaat over herinneringen, gedachtes en gevoelens. Hester hee...

Tags, tags tags, I really like tags. Vandaag wil ik graag een tag invullen die gaat over herinneringen, gedachtes en gevoelens. Hester heeft deze tag bedacht (wat ik heel knap van haar vind) en zo lekker dramatisch en dromerig als ik ben, leek het mij leuk om deze tag in te vullen. Veel plezier met lezen!

Something you're really proud of. - iets waar je heel trots op bent.

Uhm, even denken... Het feit dat ik sinds dit jaar eindelijk weer goede cijfers haal vind ik super fijn en daar ben ik stiekem ook best wel een beetje trots op. Ik heb wat doelen gesteld die ik graag wil behalen en als ik die haal ben ik ook ben ik ook wel trots op mezelf. De laatste tijd probeer ik alles nog net wat positiever in te zien en zet ik net wat meer door. Daar ben ik ook wel trots op!
Something that suddenly gives you goosebumps. - Iets waar je spontaan kippenvel van krijgt.

Definitely music! Ik vind muziek echt geweldig en ik vind het zou gaaf als mensen een muziekinstrument kunnen bespelen en er dan helemaal in opgaan. Ik zou willen dat ik het ook kon. (correctie, ik ga het leren!) Als iemand heel mooi zingt krijg ik vaak ook kippenvel en ik krijg ook kippenvel als er iets heel emotioneels of moois gebeurt. In negatieve zin krijg ik vaak ook kippenvel als er juist iets heel verschrikkelijks gebeurd. Maar daarmee ben ik vast niet de enige.

A picture that you took and really makes you smile. - Een foto die je hebt gemaakt waar je heel blij van word. 

Dat is toch wel een van de foto's die ik in Turkije heb gemaakt toen ik daar op vakantie was afgelopen zomer. Mijn favoriet is denk ik die van de zonsondergang. Uiteraard laat ik 'm hieronder zien! Hij is niet van hele goede kwaliteit, maar de herinneringen die ik eraan heb maken mij heel erg blij.


Most painful moment in your life. - Meest pijnlijke moment in je leven.

Dat was by far toen mijn ouders uit elkaar gingen. Als iemand zoiets vraagt of iemand praat over een pijnlijk moment in zijn of haar leven, denk ik gelijk daar aan. Niet alleen de scheiding zelf, maar de maanden erna waren vooral niet heel leuk. Ik voelde me best vaak alleen, aanstellerig en onbegrepen en ik bleef maar geloven dat het weer goed zou komen. Gelukkig is het wel goed gekomen, alleen niet op de manier waarop ik in eerste instantie gehoopt had. Dat is ook niet erg, want hoe gek het ook klinkt, een scheiding brengt wel wat voordelen met zich mee. Zo heb ik twee hele leuke kamers en veel nieuwe huisdieren en het allerleukste op dit moment is dat mijn vader de komende zaterdag gaat trouwen! Can you believe it?! Ontzettend raar, spannend maar vooral leuk!

Something you recently discovered. - Iets waar je recentelijk achter bent gekomen. 

Dat ik een zware obsessie heb met andere landen. Sinds een tijdje vind ik het heel leuk om te lezen over andere culturen en leer ik graag talen. Ik vind talen leren sowieso heel leuk en ik ben beter in talen dan in wiskunde bijvoorbeeld. Ik ben momenteel Italiaans aan het leren via een app op mijn telefoon (de app heet Duolingo, mocht je geïnteresseerd zijn!)  en ik geloof ook dat ik het meest obsessed ben met Italië. Ik heb Italië altijd al een geweldig land gevonden en ik wil er zo graag heen! Als ik 'klaar' ben met het leren van Italiaans zou ik graag Spaans willen leren of mijn Frans willen verbeteren, want geloof het of niet, ik ben nu beter in Italiaans dan Frans, terwijl ik twee jaar Frans heb gehad op school en ik leer pas sinds de zomer Italiaans!

Feeling that you get when you're cycling through the rain. - Het gevoel dat je hebt als je door de regen fietst.

Ah, regen. Daar hebben we de afgelopen dagen veel last van gehad. Gelukkig viel het vandaag mee, maar maandag en gisteren kwam ik doorweekt thuis van school. Heel eerlijk gezegd vond ik het niet eens zo erg. (nat op school aankomen is dan nog nét wat vervelender) Ik had muziek aan staan tijdens het fietsen, wat ik altijd heb, maar als ik dan een liedje met flink wat tempo luister en de regen over m'n gezicht stroomt terwijl ik extra hard fiets, heeft dat wel iets. Mijn gevoel is dan in ieder geval zoiets van: 'Fuck it all'. Heerlijk.

Hoe ik me voel als ik door de regen fiets! Grapje hoor... :P

What music means to you - Wat muziek voor je betekent.

In één woord: Veel. Ik luister simpel gezegd heel de dag door muziek en zoals ik al eerder zei zou ik zo graag muziek willen leren maken enzo. Nu kan ik geen lessen nemen, maar volgende week heb ik herfstvakantie, ben ik bij mijn moeder en ik heb niet echt veel gepland ofzo, dus ik kan mijn moeder's vriend vragen of hij mij weer wilt leren keyboard spelen. En zoals ik ook al zei ga ik het vanaf dan echt vol houden, want het lijkt me zo leuk!

Favourite thing to do when you don’t have to go to school or work - Favoriete ding om te doen als je vrij bent.


Muziek luisteren, dansen in mijn kamer, dingen doen op mijn laptop, (hard)lopen met de hond, afspreken met vriendinnen, winkelen, slapen, random tekenen; dat zijn dingen die ik zoal doe op een vrije dag. Soms sta ik ook weleens in de keuken of zit ik gewoon beneden en kijk ik televisie. Ook blog ik natuurlijk, maar de laatste tijd jammer genoeg niet heel vaak.


Weird habitat that you have and can’t stop with. - Rare gewoonte waarmee je niet kunt stoppen.

Dat ik soms, als ik alleen ben, dingen zoals gesprekken, of gebeurtenissen plan in mijn hoofd en soms, heel soms zeg of 'fluister' ik die dingen dan ook echt of doe ik de handelingen of gezichtsuitdrukkingen die ik in mijn hoofd verzin. Ik sta er nooit echt bij stil dat ik het doe en meestal gaat het gewoon vanzelf. Gelukkig doe ik het alleen als ik bijvoorbeeld in bed lig en zeker weet dat niemand me ziet. Volgens mij ben ik niet de enige bij wie dit weleens gebeurt, maar ik voel me echt super retarded nu ik dit zo opschrijf, haha. Ook denk ik ook heel vaak in het Engels terwijl ik gewoon Nederlands ben en Engels in principe alleen op school leer. In het Engels klinkt alles gewoon veel leuker en ik weet ook dat ik hier niet de enige in ben. Ook playback ik vaak als ik muziek luister in plaats van dat ik zing, heel vreemd ik weet het, maar ja, haha.
Dit was de tag alweer. Echt super leuk dat Hester 'm zelf heeft verzonnen! Je kunt deze tag overnemen en als je 'm overgenomen hebt kun je een linkje achter laten in de comments. Vinden jullie de tag net zo leuk als ik? 
Afbeelding(en): Tumblr || Tag: Hester van hesterly.nl

You Might Also Like

2 reacties

  1. Leuk dat je hem ook gedaan hebt! Die zonsondergang is prachtig :D

    ReplyDelete
  2. leuk, deze tag kende ik nog niet!

    ReplyDelete