Als ik een nieuwe kamer zou krijgen...

Zou krijgen ja, want die krijg ik niet, haha. Toch vind ik het leuk om inspiratie op te doen en na te denken over hoe ik mijn toekomstig nie...

Zou krijgen ja, want die krijg ik niet, haha. Toch vind ik het leuk om inspiratie op te doen en na te denken over hoe ik mijn toekomstig nieuwe kamer zou willen inrichten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al helemaal heb bedacht welke kleuren ik mijn toekomstig nieuwe kamer zou willen geven en welke meubels ik erin zou zetten. Mocht je wel binnenkort een nieuwe kamer krijgen of heb je zin (en het geld) om jou kamer (compleet) te veranderen, dan zit je hier goed, want dit artikel zit vol met inspiratiefoto's en een beetje uitleg. Veel plezier met lezen!
Ik ben verliefd. Die landkaart op de muur vind ik zo leuk bedacht en is iets wat ik zeker in mijn kamer zou willen! De koffers bij het voeteind van het bed vind ik ook heel leuk. Ik zou dan de landkaart niet omlijsten, zoals op dat op deze foto wel is, ik zou het gewoon (laten) schilderen op een witte of blauwe muur. Het zou helemaal gaaf zijn als je dan kruisjes zet op de plaatsen waar je allemaal bent geweest en zo. Oh yes, I want!
Als ik een nieuwe kamer zou mogen, dan zou ik sowieso de kleur wit als basiskleur willen. Bruintinten vind ik ook heel mooi, in ieder geval zou ik het simpel houden. Ik hou van wollige kleden, zachte bedden en veel kussens. Witte, 'gladde' meubels vind ik heel mooi en het liefst zou ik een houten, lichte vloer in mijn kamer willen. 


Dit vind ik ook heel mooi, dat beetje ouderwetse en truttige. Niet teveel, maar wel een beetje. Ik vind een bloemetjesprint heel mooi, en spiegels met zo'n mooie omlijsting vind ik ook prachtig. Ik vind roze een mooie kleur, maar die zou ik dan als accentkleur in mijn kamer willen verwerken, en niet als basiskleur.

De muur op de eerste foto vind ik zo mooi. Het is echt zo'n foto waarin je kan wegdromen, levensgroot, op je muur. Hoe geweldig is dat? De vele foto's op de tweede foto's vind ik ook leuk, maar het wordt wel heel snel te druk als je zoveel foto's aan je muur hangt. Ik zou wel wat schilderijtjes in mijn kamer willen hebben, en zeker een foto van de eiffeltoren! Een tekst vind ik ook heel leuk, zoals op de de derde foto. Persoonlijk zou ik ''Everything will be alright'' in alllerlei verschillende talen heel erg mooi vinden!

Dit was het artikel al weer! Hopelijk hebben jullie inspiratie kunnen halen uit deze foto's. De volgende kamer die ik waarschijnlijk krijg is of mijn studentenkamer of mijn vader of moeder die opeens wilt verhuizen. Tenzij ik een van mijn kamers zou mogen veranderen natuurlijk. In ieder geval heb ik nu genoeg inspiratie voor als het zou mogen. Welke kamer vinden jullie het mooist? You Might Also Like

4 reacties

 1. Wat een fijne inspiratie!
  Ik kan hier zo de hele dag naar kijken en dan er de hele nacht over dromen.
  Had ik dat geld en de ruimte er maar voor...

  ReplyDelete
 2. wauw mooie foto's! Vooral die tekst op de muur. :)

  ReplyDelete
 3. die eerst afbeelding vind ik zo mooi ! vooral die koffers en het iedee erachter ! geweldig xox

  ReplyDelete
 4. 1 en 7 zijn mij iets te vrouwelijk, voor de rest echt mijn stijl! mooi hoor

  ReplyDelete