Het 30STM concert

Een vriendin van mij ratelde altijd maar door en door over de band ''30 Seconds To Mars'' en een zanger genaamd Jared Leto....

Een vriendin van mij ratelde altijd maar door en door over de band ''30 Seconds To Mars'' en een zanger genaamd Jared Leto. Ze liet me het ene na het andere liedje luisteren en eerlijk gezegd vond ik het allemaal wel prima. Ik had niet echt iets met de band 30 Seconds To Mars en het feit dat ze een concert gingen geven in Nederland maakte mij vrij weinig uit. Totdat die vriendin mij een vraag stelde: ''Romana, wil je met mij naar het concert van 30 Seconds To Mars?'' Ondanks dat ik niet veel met de band had, vond ik het idee om naar een concert te gaan wel super leuk. Na een paar dagen twijfelen beantwoordde ik mijn vriendin haar vraag dan ook met een ja en zo kwam het dat ik binnen 4 weken fan moest worden van 30 Seconds To Mars. Inmiddels zijn er nog maar 2 weekjes te gaan en een paar nummers van de band heb ik al tientallen keren af laten spelen op Spotify. Het lukt dus aardig, dat fan worden. Gelukkig maar, want 12 november geeft 30 Seconds To Mars een concert in Amsterdam (in het Ziggo Dome) en, zoals je al hebt gelezen, ben ik er bij!
Het liedje waar ik als eerst heel enthousiast over was is het liedje 'Hurricane' en dan de MTV Unplugged versie, zo mooi! The Kill en From Yesterday zijn ook liedjes die ik leuk vind, en die ik eigenlijk ook al kende zonder dat ik wist dat de liedjes van 30STM kwamen. Liedjes van het album Love Lust Faith + Dreams heb ik nog niet allemaal geluisterd, behalve één en dat is 'Do Or Die'. De clip is zo mooi, wauw! Je krijgt door de clip een goede impressie van een concert van 30STM en het maakt me alleen nog maar nog meer excited om naar hun concert te gaan. Ik vind het geweldig dat Jared Leto met de vlag van het land waar ze optreden staat te zwaaien op het podium en nog leuker vind ik het om te zien hoe onwijs enthousiast iedereen is. Het liedje zelf is natuurlijk ook super leuk.


Hurricane, unplugged


Do or Die

Het enige wat ik wel jammer vind is dat ik (nog) geen die hard fan ben van 30 Seconds To Mars, en dat ik tijdens het concert waarschijnlijk lang niet alle liedjes kan mee zingen. Ik vind 30 Seconds To Mars wel heel erg leuk en ik ben blij dat mijn vriendin mij mee heeft gevraagd. Mijn eerste concert, best wel spannend, maar ik heb er zo veel zin in! Ik ben van plan om stukjes te gaan filmen en als ik genoeg beeldmateriaal heb zal ik een filmpje in elkaar zetten en 'm hier posten. Sowieso ga ik een verslag schrijven over wat ik ervan vond en hoe het was, en ik ga jullie mijn outfit laten zien. (ik weet nu al wat ik aan ga doen!)

Ergens vind ik het wel jammer voor de die hard fans die graag zouden willen gaan, maar niet naar hun concert kunnen, en iemand die dan eigenlijk helemaal niet veel van 30 Seconds To Mars af weet, gaat dan wel. Maar ja, ik vind de band leuk en het idee dat ik naar een concert ga maakt me heel erg blij, dus ik ga er lekker van genieten en een leuke avond hebben met mijn vriendin. Ik ga jullie zeker nog vertellen hoe het was en trouwens, mocht je ook gaan, laat het me weten in de comments!Bron(nen): LiveNationWikipedia || Afbeelding(en): FanPop

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik ken ze wel vaag van naam, zal zo eens wat nummers luisteren. Leuk dat je naar hun concert gaat! Ik ben ook nog nooit naar een echt concert geweest maar Imagine Dragons of Katy Perry ofzo lijkt me wel tof.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, Imagine Dragons lijkt mij ook heel leuk! :)

      Delete