Allemaal dingen.

Beware , dit wordt een artikel met veel gezeur, niet boeiende gedachtespinsels en stukken tekst die nergens op slaan en heel vaag zijn. Moch...

Beware, dit wordt een artikel met veel gezeur, niet boeiende gedachtespinsels en stukken tekst die nergens op slaan en heel vaag zijn. Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal om gaat in mijn hoofd op dit moment, dan mag je uiteraard verder lezen. Veel leesplezier.
Momenteel heb ik veel last van domme mood-swings, ben ik de laatste dagen heel snel moe en ben ik vaak jaloers en twijfel ik super veel over een bepaald iets. De eerste paar weken op school zijn qua het leren en huiswerk maken enzo wel heel goed gegaan. Ik snap alle stof en ik heb genoeg discipline voor mijn huis -en leerwerk. Afgelopen maandag heb ik de eerste toets van het jaar gehad, die voor mijn gevoel heel goed ging. Aangezien ik in m'n examenjaar zit dit jaar, wil ik echt 100% voor gaan en ik heb het gevoel dat dat wel gaat lukken!

Een heel ander onderwerp waar ik in dit artikel even over wil schrijven is liefde. Het liefst zou ik dit artikel willen volschrijven over 'hem', maar dat doe ik niet. Stel dat hij het leest. Wel kan ik zeggen dat ik liefde heel stom vind, nu dan. Een uur geleden vond ik het geweldig namelijk. Het is bijna eng hoe zoiets als verliefd zijn je humeur kan bepalen. Ik word er gek van. Ik vind liefde natuurlijk ook wel heel leuk en bijzonder, en ik zou er pagina's over vol kunnen schrijven, omdat het me zo inspireert. Die ene persoon is nu een beetje een van mijn twee belangrijkste prioriteiten in mijn leven geworden en dat vind ik eigenlijk heel dom en raar, maar ergens is het ook heel logisch. Het frustreert me in ieder geval enorm, dat verliefd zijn. Het is onvoorspelbaar, oneerlijk, jaloersmakend, enzovoort. De ene keer denk ik dat die me wel leuk vind, en dan weer niet. Nou ja, het enige wat ik op dit moment kan doen is m'n best en afwachten, zeg maar.


Ok√©, na even vol ongeloof naar m'n Facebook-pagina gestaard te hebben (want hij is zo onmenselijk leuk, pff.) en vervolgens even naar dit liedje geluisterd te hebben kan ik er weer tegenaan. Het volgende onderwerp waar ik mijn hart over wil luchten is hoe mijn stomme, vreemde hersenen in elkaar zitten. En dat heeft ook een beetje met de twee onderwerpen hierboven te maken. Want hoe vaak gebeurt het wel niet dat mijn hersenen, heel grof gezegd, met me fucken? Te vaak eigenlijk en het is nog zo iets waar ik gek van wordt. 'Oh, dat meisje is veel knapper dan ik', of 'Zij zien er veel leuker uit dan ik', schiet redelijk vaak door mijn hoofd, hoewel ik weet dat het (meestal) niet eens het geval is. Ook twijfel ik onwijs veel over dingen en denk ik soms te veel na over van alles. Dan 'overdenk' ik weer van alles. 'I overthink everything', zie ik wel eens op Tumblr staan. Dat dus.

Last but not least, ik wil ook graag even van alles kwijt over mijn 'toekomst'. Want hoewel ik pas net 16 ben, ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van de middelbare school en dat betekend dat ik al heel gauw over mijn vervolg opleiding moet gaan nadenken. En ik heb geen idee wat ik wil doen! Ik weet in ieder geval wel bijna zeker dat ik niet nog langer op de middelbare school wil zitten, hoewel een havo-diploma natuurlijk wel net een stukje beter is dan een vmbo-diploma. Ik ben de middelbare school gewoon een beetje zat, en ik wil iets nieuws. Aan de andere kant denk ik ook wel dat ik havo kan gaan doen, ik heb het immers twee jaar lang gedaan, maar ik weet het niet. Gelukkig heb ik nog een paar maanden om er goed over na te denken. Als vervolg opleiding zou ik graag iets met journalistiek of met schrijven willen gaan doen. Wat ik volgend jaar in ieder geval zeker ga doen, ik kan niet wachten tot ik genoeg geld heb, is op reis gaan. Ik wil zo graag andere landen zien, mensen ontmoeten, culturen ontdekken...

Dit was mijn onsamenhangende, niet-boeiende artikel, maar ik hoop stiekem dat jullie het wel interessant vonden om te lezen. Als jullie tips hebben die te maken hebben met een van de onderwerpen hierboven, laat ze alsjeblieft achter in de comments! Is het bij jullie ook zo druk in je hoofd?Afbeelding(en): Tumblr

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik kom net terug van de fysio en daar word ik ook elke keer niet vrolijk van en als ik daar moet wachten tussen mijn oefeningen door dan nemen mijn hersenen ook altijd wel een loopje met me ja. Maar jij bent wel heel vaak verliefd zeg, haha! Het lijkt me aan de ene kant wel slim om nog havo te gaan doen omdat je daar toen je begon ook vanuit ging maar ik snap het ook wel dat je nu zsm van school af wil. Maar tussen mbo en hbo zit wel een redelijk groot verschil, groter dan hbo en uni vind ik altijd. Je weet alleen nooit hoe de toekomst gaat lopen, dat is het probleem! I'm In Love kende ik al langer, leuk nummer ja al moet je hem niet te vaak luisteren haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nou ja, ik ben best al een hele lange tijd verliefd op dezelfde jongen haha, ik geloof bijna een half jaar al. Wow. XD haha.Ja inderdaad, maar ik word altijd heel vrolijk van het liedje, haha!

      Delete