Bestelling bij Forever21.

Ja, ik heb alweer kleding besteld bij Forever21 . Wat een geweldige kleding hebben ze daar, precies mijn stijl. Ook de prijs vind ik niet ve...

Ja, ik heb alweer kleding besteld bij Forever21. Wat een geweldige kleding hebben ze daar, precies mijn stijl. Ook de prijs vind ik niet verkeerd én als je boven de €75,- shopt, zijn de verzendkosten gratis! ik ben helemaal happy met mijn bestelling, dus ik wil jullie graag laten zien wat ik heb besteld bij Forever21.

Een blousje zoals dit wilde ik al superlang hebben, ondanks dat zoveel mensen ermee lopen. Het is zo geweldig te combineren en ik vind 'm super stoer. Dit blousje kost €19,75.

Dit is weer een ander soort blousje, een zogenaamde 'houthakkers' blouse. Ik vind dat heel stom klinken, haaha, maar ik vind het blousje super leuk. Weer heel goed te combineren, mede omdat hij zwart met wit is. Het blousje kost €13,40.

Ik ben gék op dit soort blousjes en de roze kleur vind ik ook heel leuk. Dit blousje heeft weer een wat lievere en klassieke uitraling, wat ik ook erg leuk vind. (Wat gebruik ik trouwens moeilijk woorden!) Dit blousje kost €17,75.

Oh my god, i love this shirt! Ik wilde al zolang een t-shirt met een kruis hebben! Ik zie mezelf al helemaal lopen in dit shirt met dat spijkeblousje. De prijs voor dit shirtje is €13,75.

Als laatste deze schattige trui. De winter komt er weer aan en dan zijn een paar truien wel handig! Ik vind het bloemetjes printje heel leuk. Ik vond dit truitje in de sale en kost €11,95.
 
Dit was mijn bestelling bij Forever21 en hopelijk komt het morgen binnen. Ik kijk er naar uit om er looks mee te maken en die looks zal ik dan plaatsen op mijn blog. Vinden jullie mijn bestelling leuk? 

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuke bloesjes, maar vooral die trui is zo vet!

    ReplyDelete