Tag: The things i've done before I die.

Jullie kennen vast wel de tag: 'Before I die.' Die tag heeft ook een andere variant, een variant die je vast al een paar keer voorbi...

Jullie kennen vast wel de tag: 'Before I die.' Die tag heeft ook een andere variant, een variant die je vast al een paar keer voorbij hebt zien komen op andere blogs, namelijk de 'Things i've done before I die' tag. Deze tag gaat over de speciale dingen die je hebt gedaan in je leven die je ooit eens hebt willen doen en dus zijn gebeurd. Een super leuke tag vind ik, zo leuk, dat ik hem met jullie wil delen.Ik heb in de zomervakantie mijn haar rood ge-dipdyed. Super leuk om te doen! Helaas is het er nu al weer uit, maar misschien laat ik het dit weekend weer doen, maar dan bij een proffesionele kapper. De eerste keer deed ik het namelijk zelf. 

Ik heb best veel vriendinnen. Maar ik heb er maar een paar aan wie ik echt alles vertel. Een daar van heb ik vorig jaar ontmoet via internet, ze is heel belangrijk voor me. Helaas woont ze wel ver dus ik zie haar niet vaak.

Als meisje van 8 was ik 's avonds vaak aan het dromen over paardrijden. Ik vertelde het aan mijn moeder en mijn moeder werd gelijk enthousiast. We gingen kijken bij de manege, maar ik vond de paarden erg groot en mijn 'droom' was al snel vervlogen. Een paar jaar later ging ik een keer mee met een vriendin naar de manege als ze moest rijden en daarna wilde ik weer heel graag paardrijden. Na een tijdje kwam het er echt van en ik vond het geweldig. Helaas ben ik nu weer af, maar paardrijden blijft leuk!

Dit was echt een van de dingen die ik 'gedaan' moest hebben! In films zag het er altijd zo mooi en romantisch uit. Deze zomervakantie heb ik het geluk gehad om een paar vallende sterren te zien. Super leuk, en ik heb een hoop wensen gedaan.

Iets wat ik al heel vaak ben geweest: Verliefd zijn. Verliefd zijn is zo onwijs leuk. Een van de beste gevoelens die je kunt hebben.  

hier kan je beter 'friends' van maken, want ik hou even veel van al mijn lieve vriendinnetjes. Ze zijn er al-tijd voor me en maken me altijd vrolijk. Hou van jullie! 


Dit was mijn 'The things i've done before I die' list en ik hoop dat ik deze  lijst nog veel langer wordt! Hopelijk vinden jullie het leuk. Hebben jullie een 'The things i've done before I die' -list? 

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuk lijstje !
    Ik heb m'n haar ook dip-dye gehad, 2 x zelfs, roze en groen, haha !
    xManon

    Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog ? Dankjewel !

    ReplyDelete