Review: Nailpatches van Forever21.

Na een paar lange schooldagen heb ik gelukkig weer tijd om een artikel te schrijven. Deze keer wil ik een review schrijven, namelijk over de...

Na een paar lange schooldagen heb ik gelukkig weer tijd om een artikel te schrijven. Deze keer wil ik een review schrijven, namelijk over de nailpatches van Forever21. Ik had deze een paar weken geleden gekregen en na een tijdje besloot ik ze te gebruiken. Helaas zijn ze er nu alweer af. Lees verder om te lezen hoe dat komt...

Zoals ik al zei had ik de nailpatches gekregen, met een luipaard printje, van mijn moeder. Ze komen van Forever21. Voor de mensen die niet weten wat nailpatches zijn: Nailpatches zijn nagelstickertjes met een leuk en bijzonder patroontje, geen geknoei met nagellak meer dus. Eergister leek het me leuk om de nailpatches op te doen en dat heb ik dus ook gedaan. In het begin was het een hoop gedoe, maar na een paar keer proberen kreeg ik het onder de knie.


Het is de bedoeling dat je de juiste 'maat' voor je nagels kiest, dan ze erop plakt en met een vijl het overtollige 'sticker' eraf vijlt. Zo krijg je op een simpele manier nagels met een apart printje. Al snel kwam ik erachter dat het vijlen niet werkte, de stickers scheurde in, en dan kon ik opnieuw beginnen. Gelukkig lukte het met een schaar aardig goed, gewoon het overtollige sticker eraf knippen.
In de verpakking zitten 12 nagelstickers, je kunt dus in principe twee keer de fout in gaan. Ík vind het een nadeel dat er maar 12 stickers in zitten, maar als je redelijk goed bent in het 'stickers op je nagels plakken', hoeft dit geen probleem te zijn. Na een paar keer proberen en opnieuw beginnen, was dit het resultaat:

Sorry voor de slechte kwalitiet van de foto, ik heb de foto met mijn telefoon gemaakt. Als je goed kijkt kun je zien dat het een luipaard printje is.

Op de verpakking stond dat de stickers 7 tot 10 dagen op je nagels kunnen blijven zitten. Helaas was dit niet het geval. Ik had de nailpatches in de avond op mijn nagels geplakt en de volgende ochtend ging ik douche. Eigenlijk was ik best bang dat de nagels eraf zouden gaan door het water, maar de nagels bleven prima zitten. Jammer genoeg liet een sticker in het eind van de middag los. Dit kwam omdat ik op school perongeluk het bovenste 'beschermlaagje', gok ik, had los getrokken, daardoor liet heel de sticker los. Thuis had ik geen stickers meer over om op m'n kale nagel te plakken, dus ik besloot om alle stickers eraf te halen. Jammer, ik heb niet lang van mijn luipaard nagels kunnen genieten, ze waren er binnen een dag af, ookwel een beetje mijn eigen schuld.

Ik ben niet héél tevreden over de nailpatches van Forever21. Het patroontje is wel leuk, maar het is het enige patroontje wat ze hebben, niet veel keus dus. De stickers lieten wel snel los, maar ik denk dat ze wel langer bleven zitten als ik er niet aangezeten had. Ik vind het idee wel heel leuk van de nailpatches en ik wil graag nog de nailpatches van Miss Sporty proberen, deze kosten €2,99. De nailpatches van Forever21 kostte €1,99 als ik het goed heb. Wel weer een stuk goedkoper.

Mijn conclusie is dat ik het idee en het resultaat wel heel erg leuk vind, maar het feit dat de stickers best wel snel loslieten en dat het vijlen helemaal niet werkt, is wat minder. Als ik een cijfer mocht geven gaf ik deze nagelstickers van Forever21 een 7.

You Might Also Like

1 reacties

  1. erg jammer dat ik op de foto de panter print helemaal niet terug zie!
    Maar dit is wel een nuttig review (:

    x Marij

    ReplyDelete