Tips van een schoonheidsspecialiste.

Afgelopen week ben ik een middagje naar de schoonheidsspecialiste geweest, als cadeautje van mijn opa en oma, omdat ik over ben gegaan. Een ...

Afgelopen week ben ik een middagje naar de schoonheidsspecialiste geweest, als cadeautje van mijn opa en oma, omdat ik over ben gegaan. Een erg lief en leuk cadeautje. Het is erg goed voor mijn huid geweest en ik heb veel tips meegekregen. ''Super handig voor mijn blog'', dacht ik.

Een tikkeltje zenuwachtig kwam ik binnen. De schoonheidsspecialiste verwelkomde me en nadat een andere klant was vertrokken was ik aan de beurt. Zij begon mijn gezicht te reindigen met een facewash, die, nadat je water toevoegde, zich omtoverde tot mousse. Daarna werd mijn gezicht gestoomd om alle onzuiverheden te openenen. Ze drukte al mijn onzuiverheden uit. (Ieeuw, haha.) Ik kreeg een maskertje op en daarna een verzorgende crème. Het was echt superleuk om mee te maken en het heeft supergoed uitgepakt voor mijn huid.
De schoonheidspecialiste heeft mij een paar tips meegegeven, die ik nu met jullie ga delen.


- Drink veel water.
- Was je gezicht 2 keer per dag grondig, en gebruik minstens een keer per week een maskertje.
- Geef jezelf af en toe een oormassage, (Dit kun je opzoeken op Google.) dit is erg goed voor je bloedsomloop.
- Als je een puistje wilt uitdrukken, maak een naald warm met een aansteker en prik eerst een gaatje in het puistje, dan gaat het makkelijker.
- voordat je een puistje wilt gaan uitdrukken, zorg dat je handen en gezicht goed schoonzijn en was je handen als je 'klaar' bent, ook weer.
- Raak je gezicht zo min mogelijk aan.

Veel van de bovenstaande dingen wist je waarschijnlijk al. Zo niet, dan is het alleen maar fijn om te weten. 

Na afloop kreeg ik wat proefjes mee. Onder andere een paar proefjes van Juneva. Ook kreeg ik een donkergroene crème, een mix van Tea tree en lavendel. Een heerlijke crème die je zowel als masker en als nachtcrème kan gebruiken. Helaas weet ik niet meer hoe het heet. Het was een superleuke ervaring!

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat klinkt dat heerlijk relaxt en wat ontzettend lief van je grootouders!! Kende alle tips behalve die van je oren, ik zal gelijk beginne met een oormassage =]

    ReplyDelete