Mijn verslag van Turkije!

Hey allemaal, ik ben vorige week zaterdag teruggekomen van mijn vakantie in Turkije met mijn vader, zijn vriendin en broertje en zusje. Het...

Hey allemaal,
ik ben vorige week zaterdag teruggekomen van mijn vakantie in Turkije met mijn vader, zijn vriendin en broertje en zusje. Het was echt een geweldige vakantie. Ik heb tijdens die vakantie veel dingen meegemaakt. Ik heb veel gezien en foto's gemaakt, en ik wil dit alles met jullie delen.

Het hotel waar is was is in 1 woord: Fantastisch! De mensen waren super aardig, het was warm en het was prachtig. Ik mis het best wel en het liefst wil ik terug.
Het hotel waar ik mijn vakantie doorbracht heet Korumar. Het is een prachtig hotel met een supergroot zwembad en het ligt aan de kust, dus je kunt ook in de zee zwemmen. Het is all-inclusive, dit betekent dat je 'gratis', of beter gezegd onbeperkt kunt eten en drinken. s'Ochtends is er een groot buffet met van alles en nog wat: Pannekoekjes, verschillende kazen, ommeletjes, broodjes, fruit etc. In de loop van de dag kun je verschillend eten bestellen, van een hotdog tot salades en rond 4 uur is er een High tea met thee en koekjes. s'Avonds is er weer een buffet waar je van alles kunt kiezen, maar meestal is er een speciaal gerecht, zoals pasta of Indisch. De hotelkamer waar je verblijft wordt elke middag schoongemaakt en de mini-bar wordt aangevuld met frisdrank en alcohol. En als je dan rond 4 uur lekker ligt te zonnen krijg je een ijskoud doekje, omdat het zo warm is. En soms ook nog weleens een stuk watermeloen.

Ja, het is allemaal perfect georgaganiseerd. En het is er zo mooi. Daarom heb ik natuurlijk wat foto's gemaakt. I'll show you...

De perfecte vakantie-foto!Het hotel.

Dit waren al mijn vakantie foto's.
Verder ben ik ook op een woensdag, naar een stadje geweest. Alleen ik weet niet meer hoe het stadje heet. Oh ja, Kusidasi! Op zich wel een leuk stadje, met mooi uitzicht over de zee. Maar het stikt er wel van de kleine winkeltjes met nepmerken en mannen die je hun winkel in willen praten. Verschrikkelijk. Uiteindelijk heb ik wel een armbandje gekocht voor al mijn vriendinnnen. Ik mis het meest van de vakantie het weer (Het was elke dag rond de 40 graden, altijd zon en s'avonds was het rond de 25 graden!) en het onbeperkte en lekkere eten. Haha.

Mijn vakantie 2012 is zeker geslaagd, ik geef dit hotel een 9,3. Het was fantastisch.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Klinkt heerlijk, op je wenken bediend worden en lekker eten! Prachtige foto´s en wat een geweldig weer!

    ReplyDelete