Ik, over 10 jaar.

Over 10 jaar ben ik 25. Ik vraag me af wie ik dan ben, wat mij dan bezighoud, en hoe ik leef. Ik heb het zelf in de hand. Ik bedoel, als ik ...

Over 10 jaar ben ik 25. Ik vraag me af wie ik dan ben, wat mij dan bezighoud, en hoe ik leef. Ik heb het zelf in de hand. Ik bedoel, als ik goed me best doe op school, zal een goede opleiding niet aan mij voorbij gaan. Verder kan ik alleen maar afwachten. Ik zie wel wat er gebeurd. Al kan fanataseren natuurlijk nooit kwaad. Daarom een artikel, of eigenlijk een verhaaltje, over hoe ik mezelf (hoop) te zien over 10 jaar.

Slaperig word ik wakker in mijn kleine 2-persoonsbed. Het is opzich wel handig dat ik een 2-persoonsbed heb, want binnekort komt mijn vriend bij mij intrekken. Ik kijk op mijn wekker. Het is 06:05, over 25 minuten gaat mijn wekker. Gek genoeg kan ik niet verder slapen en stap mijn bed uit. Ik loop langs mijn middelgrote kledingkast en tafeltjes bezaaid met modebladen. In de badkamer werp in een snelle blik in de spiegel en stap onder de douche. Eens in de zoveel tijd naar de schoonheidspecialist gaan werkt prima voor mijn huid. 20 minuten later sta zit ik aangekleed aan mijn make-up tafel. Ik heb veel make-up, deels omdat bedrijven dit toesturen. Ik heb al 3 jaar een blog en ik ben er zo trots op.

Stel dat dit mijn bed was... ♥

Als ik klaar ben met mijn make-up en mijn haar loop in naar beneden om wat te eten. (Mijn huis is niet groot, het heeft 2 verdiepingen en een klein tuintje.) Ik geef mijn katje Sparky te eten en dan ga ik zelf ontbijten. Ik eet een tosti en neem een beker koffie mee voor onderweg. In een lichtgroene Suzuki Splash rijd ik naar waar ik moet zijn. Ik moet om half 9 bij de opening van een nieuwe kledingwinkel zijn. De 'baas' (Sorry, ik weet niet zo goed hoe dat in elkaar zit. Het is fantasie, you know.) heeft mij gevraagd om hem te interviewen.

Dit is wat ik draag naar de opening.

Het is half 4. De opening, het interview en het feestje zitten erop. Ik zit in een klein en schattig restaurantje aan de Scheveningse boulevard. Ik wacht op 2 vriendinnen om samen te gaan eten.
We kletsen en eten gezellig. Af en toe komt het woord 'baby' voor. Ik zelf ben nog niet zo met baby's en zwangerschap bezig. Mijn vriend en ik wonen nog nieteens samen. Om half 6 vertrekken we allemaal naar huis.

Eenmaal thuis heb ik geen trek (en eigenlijk ook geen zin) meer om het avond eten te maken en plof op de bank, wachtend op mijn vriend. Aangezien ik niet hoef te eten heb ik nog genoeg tijd om wat artikels te schrijven op mijn blog. Ik verwerk het interview en schrijf alvast een review over een nieuwe lippenstift. De foto's moet ik nog maken, dus dit artikel komt morgenochtend online. Ik heb er 2 en een half uur over gedaan. Om 8 uur is mijn vriend er. Ik heb wat makkelijks aangetrokken en we zitten samen op te bank een filmpje te kijken. Sparky komt naast me liggen. Mijn (nog naamloze) vriend geeft me een kus en zegt dat hij me gemist heeft.
Ruim 4 en een half uur later vertrekken we naar bed om een drukke, maar leuke dag af te sluiten. ♥

Nogmaals, dit is allemaal fantasie. Ik heb geen idee wat er allemaal bij komt kijken. En ik heb geen idee of het allemaal zo gaat lopen. Ik hoop natuurlijk van wel, maar ik kan alleen maar afwachten.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat leuk, hopelijk word je toekomst echt want het klinkt echt fijn! Zoiets als dit moest ik ooit eens schrijven voor school =]

    ReplyDelete