Tag: About the blog.

Alweer een artikel! Ik ben lekker bezig vandaag. Ik zag weer een hele leuke tag staan op een blog en besloot hem over te nemen. De tag heb i...

Alweer een artikel! Ik ben lekker bezig vandaag. Ik zag weer een hele leuke tag staan op een blog en besloot hem over te nemen. De tag heb ik van Fienniee, een meisje met een heel leuke blog. Deze tag gaat, zoals in de titel al staat, over mijn blog.

Hoelang blog je al?
Pff.. Nou moet ik even nadenken!
Ik heb stiekem even gespiekt bij mijn statistieken en mijn blog bestaat sinds Februari 2012. De precieze datum weet ik niet. Ik blog dus ongeveer al 5 maanden.

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja, mijn ouders weten het en mijn vriendinnen. Sommige zijn zelfs zelf een blog gaan starten. Helaas zijn ze er nooit mee door gegaan volgensmij.

Hoeveel volgers heb je?
Oeh, niet veel, haha. Volgensmij (Want ik kan mijn volgers via Blogspot niet zien, heel irritant.) heb ik 13 volgers via Blogspot en 9 via Bloglovin'. Dit is zeker niet veel, wat ik best jammer vind. Ik ben dan ook druk bezig met reclame maken voor mijn blog.

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik volgde al heel lang Beautygloss, (Als je deze blog nog niet kent, (Wat ik me bijna niet kan voorstellen.) neem dan een kijkje.) en andere blogs. Toen zei mijn moeder een keer: ''Waarom begin je geen blog?'' Het leek me een leuk idee. Ik begon ik eerst op Wordpress en toen ben ik op Blogspot beland.

Wat vind je het leukste aan je blog?
Het zo mooi mogelijk maken van mijn blog en er mijn eigen stijl aan geven. Het krijgen van leuke reacties vind ik natuurlijk ook heel leuk. Maar het allerleukst is natuurlijk het bloggen zelf.


Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Lastig uit te leggen. Dit klinkt heel raar, maar eigenlijk van mezelf. De dingen die ik meemaak in mijn leven, probeer ik te verwerken in een artikel. Of als ik een nieuwe lippenstift koop, schrijf ik daar een review over. Of Soms komt het gewoon zomaar in me op.

Heb je weleens geen tijd, of zin om te bloggen? En hoe los je dat dan op?
Met mijn vorige blogs heb ik dat heel vaak gehad, vaak stopte ik dan ook met bloggen.
Gelukkig weet ik bijna zeker dat dat met deze blog niet gebeurd, want ik heb een lijstje met idee├źn voor artikels. En qua tijd, tja.. Dan meld ik gewoon dat ik een tijdje geen artikels plaats, of ik schrijf vooruit.

Dit was de tag. Ik vond het erg leuk om hem in te 'vullen'. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Weten jullie nog leuke tags?

You Might Also Like

2 reacties

 1. Leuke tag! Ik volg je nu op bloglovin.

  xo,
  http://maximesieta.tk

  ReplyDelete
 2. Superleuuuk! We volgen je nu op bloglovin!

  xoxo
  www.fashionity.nl/

  ReplyDelete