Een nieuwe muziekblog?!

Een nieuwe blog aan maken ga ik niet (want dat vind ik zonde), maar ik ga wel het onderwerp van mijn blog aanpassen. Waar mijn  blog in het ...

Een nieuwe blog aan maken ga ik niet (want dat vind ik zonde), maar ik ga wel het onderwerp van mijn blog aanpassen. Waar mijn  blog in het begin bijna alleen maar over mode en beauty ging, kun je het nu gerust gewoon een persoonlijke (zeik)blog noemen, haha. Omdat ik zelf een beetje gek word van al die persoonlijke artikelen (omdat die negen van de tien keer toch alleen maar negatief zijn) én ik graag een grote passie van mij wil delen met de wereld, wil ik graag mijn blog omdopen tot een heuse muziekblog!
In de toekomst zou je mijn blog het best kunnen omschrijven als 'persoonlijke muziekblog'. Het blijft persoonlijk en (ook qua muziekgenre) erg dicht bij mezelf, maar het hoofdonderwerp zal muziek zijn. Op mijn blog zal ik muziek en videoclips beoordelen van verschillende muziekgenres, allemaal op een eerlijke manier (dus ik zal niet Taylor Swift haar nieuwe single helemaal afkraken omdat ik zelf liever naar rock luister, ofzo). Ik zal op den duur covers gaan plaatsen op Youtube en mijn blog en wat ik zelf het allerleukste vind: ik ga een pagina aanmaken waarop je 'Online musical theory notes' vindt. Dit zijn de aantekeningen die ik krijg van de vriend van mijn moeder, die mij muziek leert spelen. Ik zal die aantekeningen dus op mijn blog plaatsen en dit is niet alleen handig voor mezelf (ik kan er zo altijd bij en ik hoef me niet meer druk te maken over een apart schrift wat ik dan kwijt ben), maar ook voor mensen die ook een instrument (leren) bespelen en iets van muziektheorie niet begrijpen en dus verduidelijking zoeken over iets. Het is niet zo dat ik opeens zelf voor muzieklerares ga spelen ofzo, maar ik heb gewoon zo m'n ezelsbruggetjes en kleine reminders die ik graag wil delen.

Een artikel dat sowieso blijft is het 'my favorite music of the month' -artikel. Ook wil ik Outfit Of The Days gaan blijven plaatsen op m'n blog, ook al staan die los van muziek. Ik vind OOTD's gewoon te leuk om niet meer te plaatsen (ik plaats ze ook zó vaak, haha).

De komende weken zal ik de lay-out van mijn blog een beetje aanpassen. Oude artikelen ga ik niet verwijderen, want dat vind ik zonde. De titel/URL van mijn blog blijft hoogstwaarschijnlijk ook hetzelfde, ook al kun je er niet aan zien dat mijn blog over muziek gaat. Maar dat is niet heel erg, geloof ik. Wel meer blogs hebben dat.

Ik hoop dat ik mijn nieuwe idee blijf volhouden en dat het bij jullie in de smaak valt. Het is een keer wat anders, lijkt me. Heel veel muziekblogs vind je namelijk niet als je erop zoekt in Google. Ik ben er heel enthousiast over en daar ben ik blij mee, want dat betekent dat ik weer vaker zal gaan bloggen. Lijkt jou een muziek blog interessant of niet? Geef je mening! Afbeelding(en): Tumblr

You Might Also Like

3 reacties

 1. We hebben niet helemaal dezelfde muzieksmaak, maar muziek is wel ook een heel grote passie van me dus ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Klopt en daarom lijkt het me ook leuk om zo'n blog te beginnen. Ik moet toch een beetje van m'n eigen muzieksmaak afstappen. :)

   Delete
 2. Oeh leuk! Kan niet wachten! Music is always a right choice :)

  ReplyDelete