New in: Dr. Martens!

Yayyy, I finally got themmmm ! Ik heb het, zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, over mijn Dr. Martens. Ik wilde al super lang Dr. Mart...

Yayyy, I finally got themmmm! Ik heb het, zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, over mijn Dr. Martens. Ik wilde al super lang Dr. Martens en aan het begin van dit schooljaar sprak ik af met mijn moeder, dat als ik zou slagen voor m'n examens, ik Dr. Martens zou krijgen, als cadeau. Nou, geslaagd ben ik zeker, dus ik was blij toen ik me kon verheugen op het kopen van mijn Dr. Martens. Afgelopen week ging ik gezellig met mijn moeder naar de stad, en hoewel het niet perse mijn intentie was om speciaal voor de 'legerkist look-a-likes' de stad in te gaan, kwam ik, een beetje verrast, de schoenen tegen in de Bijenkorf. Mijn oog viel vrijwel direct op een paar met een zwart  met witte print, en hoewel het heel moeilijk kiezen was in welke kleur ik mijn Dr. Martens wilde, (matzwart, zwart met 'bobbeltjes', lichtbruin, of de geprinte...) liep ik uiteindelijk toch de deuren van de Bijenkorf uit met de zwart/wit geprinte Dr. Martens. En met een lach op mijn gezicht natuurlijk, want ik ben blij met mijn Docs!

En een bedankje aan mijn zusje trouwens, voor het vasthouden van de doos!


Mijn Dr. Martens hebben een print van rozen, met hier en daar wat doodshoofden. Ze zijn zwart met wit en ondanks dat de print best druk is, zijn ze prima te combineren, zowel onder een skinny als jurkje. Dr. Martens lopen erg lekker, maar je moet ze wel eventjes uitlopen de eerste paar dagen. Ik weet zeker dat ik erg veel plezier zal hebben van mijn Dr. Martens. En trouwens, ik kan ze ook prima van de zomer aan, zo warm zijn ze niet, want ze zijn niet gevoerd. :) Goed, ik zal jullie niet meer vervelen met veel tekst over mijn geliefde Dr. Martens, maar gewoon een aantal foto's laten zien. Ik heb ze trouwens gekocht bij de Bijenkorf, (obviously...) waar ze voor rond de €140,-  euro verkrijgbaar zijn. 


Niet echt vanaf een heel mooi punt de foto genomen, haha!Ik ben, mocht het nog niet duidelijk zijn, erg blij met mijn nieuwe schoenen. Ik wilde eerst voor basic matzwart gaan, maar aangezien ik de laatste tijd al overal zwarte Dr. Martens zie, wilde ik liever voor iets anders gaan. Deze zwart/witte zijn wat aparter, maar toch makkelijk te combineren. Toch wil ik ook nog wel een zwart paar, maar dat komt volgende keer wel. Ik voel me, nu ik eindelijk een paars Docs in m'n bezit heb, steeds meer een wat alternatief meisje en dat vind ik best leuk, haha. Wat vind jij van Dr. Martens? Zou je zelf ook een paar willen hebben of heb jij al een paar (of heel veel) Dr. Martens in je bezit?

Trouwens, het model van mijn Dr. Martens is 'Beckett', mocht je 't je afvragen!

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ohhh nu wil ik ze ook weer. Nu wil ik ze weer heel graag. Weet alleen niet of het echt zo handig is om ze dan midden in de zomer te kopen... Maar goed. Ik denk dat ik voor matzwart zou gaan, maar die van jou zijn ook niiice.

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je ze hebt gekregen omdat je geslaagd ben, lucky you! Ik vind ze echt heel tof, wauw wat zijn ze mooi.

  Liefs Evelien

  ReplyDelete
 3. Die zijn echt heeeel gaaf!
  xx

  ReplyDelete
 4. Gaaaaf! Ik wil ook heel graag Dr Martens, alleen jammer dat ze zo aan de dure kant zijn :(

  ReplyDelete