Wat ik wil kopen in Londen

Over iets meer dan twee weken is het zover, dan ga ik naar Londen! Ik heb nogal wat geld gespaard afgelopen jaar, en een deel ga ik waarschi...

Over iets meer dan twee weken is het zover, dan ga ik naar Londen! Ik heb nogal wat geld gespaard afgelopen jaar, en een deel ga ik waarschijnlijk uitgeven in Londen. In Londen heb je een aantal winkels die je in Nederland niet hebt. Zo zou ik heel graag een kijkje willen nemen bij de Topshop, natuurlijk de Forever21 en de mega grote Primark. Omdat ik het altijd leuk en fijn vind om een soort ''boodschappenlijstje'' te maken, met kleding waar ik op zoek naar wil gaan, heb ik dat dan ook gedaan met behulp van de site Fashiolista. De kleren en accessoires die ik graag wil kopen in Londen zou ik graag met jullie willen delen. There we go...

Trouwens, het zijn niet perse deze kleren die ik wil kopen in Londen. Ik hoop vooral soortgelijke kledingstukken te vinden.



Dit. Ben. Ik. Hoewel ik er opzich best normaal bij loop, (ik vind mezelf er soms iets te 'gewoon' uitzien, maar omdat ik vroeger nogal wat wisselperiodes had qua mijn kledingstijl, kan ik mijn kleding niet zo goed combineren tot hoe ik er echt bij zou willen lopen, haha) vind ik dit echt zo leuk allemaal. Hoewel ik liefelijke truitjes, pastelkleuren en subtiele sieraden ook leuk vind, ben ik toch meer van de wat stoerdere kleding. Op zich kan ik die twee stijlen ook nog prima combineren. Ik zou bijvoorbeeld het shirt met het kruis erop kunnen dragen boven een lichtroze skinny jeans. Of gewoon met kleuren zoals zwart, grijs en bordeaux rood, zoals je hierboven ziet. Ik zou de kledingstukken hierboven ook maar al te graag als gehele outfit willen dragen. En dan met Dr. Martens eronder... Jaaa! En de beanie hè, daarover heb ik al eerder verteld dat ik ze helemaal te gek vind. Als ik dus een paar leuke tegen kom in Londen, neem ik ze zeker mee! Sokken die tot boven je knieën komen wil ik ook al heel lang, maar ik kan ze nooit vinden. Ik hoop ze dus in Londen te vinden. Ik vind ze met die studs heel gaaf, maar ik denk dat ik liever voor een basic zwart paar ga, daar kan ik wat meer kanten mee op. En als ik dan studs erop wil, kan ik die er altijd later nog zelf op maken.


Verkoopinformatie:
Tartan rokje: Topshop - €42,-
Sokken: Sandysshop - $9,99
Beanie: winkel en prijs onbekend
Shirt met kruis: H&M - €9,95


Ik ben echt verliefd op de geruite bloesjes. Ik heb er nu twee, maar eentje zit niet zo fantastisch. Ik wil er dus nog eentje, of beter gezegd meerdere, haha. Een shirtje met kant, het liefst zwart, zou ik ook graag willen hebben. Zo'n basic shirt is makkelijk te combineren en je zit met zo'n kledingstuk niet gelijk aan een bepaalde stijl vast. Dat kan af en toe best fijn zijn, haha. Het grijze shirt met de opdruk vind ik echt super gaaf. Ik heb maar heel weinig shirtjes waar iets opstaat, dus daar heb ik er meer van nodig. Bandshirts vallen daar ook onder, dus mocht ik shirts vinden met mijn favoriete bands erop, dan neem ik die natuurlijk (duhh, fangirling!) mee. Ook wil ik graag een paar oorbellen met kruisjes. Ik vind sieraden met het kruis sowieso leuk, (ondanks dat ik niet gelovig ben, sorry!) en 'kruisjes oorbellen' had ik nog niet, dus daar wil ik zeker naar opzoek gaan. 

Verkoopinformatie:
Geruite blouse: Topshop - €15,- (in de sale!)
Oorbellen: Modemusthaves - uitverkocht
Shirtje met kant: winkel en prijs onbekend
Grijs shirt met opdruk: Vimodos - €29,97 (afgeprijsd)

Het is natuurlijk niet zo dat ik alleen maar opzoek ga naar dit soort kledingstukken. Als ik een heel leuk jurkje zie koop ik die natuurlijk ook gewoon en als ik iets soortgelijks nergens kan vinden is het ook niet erg. Ik vind het vooral heel erg leuk om dit soort dingen voor mezelf te maken, zodat ik kan zien wat mijn stijl nou precies is. Ik 'wissel' best wel vaak met wat ik leuk vind, maar het blijft altijd wel rond het stoere, grungy-achtige stijltje hangen. I love it!
Verder wil ik in Londen ook nog opzoek gaan naar een fijne, high-waisted broek. En stel nou dat ik voor een spotprijsje een paar dr. Martens tegenkom, dan neem ik die met alle liefde mee. Ik kijk echt enorm uit naar Londen! Zijn jullie er ooit geweest?

En oh ja, mocht je me willen volgen op Fashiolista, dan kan je hier klikken. :)



Afbeelding(en): Fashiolista || Bron(nen): Topshop, H&M, Sandysshop, Modemusthaves, Vimodos

You Might Also Like

4 reacties

  1. Erg leuke dingen allemaal, zeker ook mijn stijl :)
    Zelf ben ik afgelopen kerst een paar dagen naar London geweest en het was in 1 woord: FANTASTISCH!
    Ik was niet weg te krijgen uit de F21, echt een prachtige winkel daar! Ik ben een trouwe shopper van de Primark en ben aardig wat gewend maar het was daar zo onwijs druk, het was niet eens meer leuk. Heel de schoenen en sieraden afdeling had ik daarom overgeslagen. Maar als je er vroeg bent, zal het denk ik wel een hoop schelen :)
    Veel plezier alvast!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh en vergeet de Superdrug niet! Collection 2000 concealer (als je de beautybloggers mag geloven) :D Veel plezier in Londen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk om te zien! Ik ga van de zomer ook naar Londen! Kan echt niet wachten... Ik ga me blutshoppen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen