Drie iPhone achtergronden die je in de zomerstemming brengen

Hoewel het pas net februari is, we nog midden in de winter zitten en de écht koude dagen vast nog niet voorbij zijn, heb ik wel mega veel zi...

Hoewel het pas net februari is, we nog midden in de winter zitten en de écht koude dagen vast nog niet voorbij zijn, heb ik wel mega veel zin in de zomer. Het weer kunnen dragen van jurkjes (of gewoon zonder jas naar buiten kunnen), wandelen en fietsen in de zon, lange dagen in de stad en buiten doorbrengen... yes, please. Daarbij komt dat ik al enkele maanden een rendier met sneeuw op z'n neus als achtergrond op m'n telefoon heb staan. Heel schattig, maar het is geen kerst meer en ook heb ik liever geen winter meer. Ik was dus toe aan een nieuwe achtergrond voor mijn mobiel, maar ik kon maar geen leuke vinden. En dus ben ik zelf maar aan de slag gegaan en heb ik drie achtergronden gemaakt voor op mijn telefoon, die ik hier met jullie deel. Het exacte formaat is trouwens wel precies goed voor de iPhone 5 (want die heb ik zelf), maar hopelijk maakt dat niet heel veel uit. De achtergronden die ik heb gemaakt maken dat ik in ieder geval heel veel zin krijg in het voorjaar en de zomer.

Hieronder kun je de achtergronden apart downloaden! :)


Edit: net erachter gekomen dat linksboven in de foto een watermerkje zichtbaar is. Nou ja, niet heel storend, dat zijn dan maar de credits naar de maker van de foto?

Ik vind het maken van telefoonachtergronden erg leuk om te doen. Het is ook helemaal niet moeilijk! Wellicht dat ik er in het vervolg nog meer maak en die deel op mijn blog. Zelf heb ik trouwens de laatste ingesteld als achtergrond op mijn telefoon. Ik heb geprobeerd om een soort polaroid effect te creëren. Laat mij weten of je deze achtergronden leuk vindt en of je ze gaat gebruiken. Zou ik echt super tof vinden!
XOXO.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Super leuk, heerlijk lente-achtig/zomers! Mooi gedaan ook!
    Xoxo, leoniae

    ReplyDelete