The things I am grateful for

Hallo, hallo, daar ben ik weer. Ik heb écht een hele lange tijd niks online gezet op deze blog, omdat ik 1) het echt heel druk heb, 2) ik n...

Hallo, hallo, daar ben ik weer. Ik heb écht een hele lange tijd niks online gezet op deze blog, omdat ik 1) het echt heel druk heb, 2) ik niet zo goed weet waar ik graag over wil schrijven, terwijl ik wel hele stukken wil schrijven en 3) het bloggen misschien een beetje ontgroeid ben. Maar hier ben ik toch weer, met een nieuwe lay-out en enigzins wat inspiratie. Het is bijna kerst en dus wil ik graag een artikel wijden aan alles wat mij de laatste tijd onwijs gelukkig maakt. Lekker origineel wel. Not.  


Het feit dat ik het zo naar mijn zin heb op m'n stage. Ik doe leuk werk, heb een hele aardige baas en mijn collega's zijn ook super leuk. Echt, ik vind stage duizend keer leuker dan school. De tijd gaat ook super snel; na december hoef ik nog maar vier maanden stage te lopen en dan ben ik klaar met deze opleiding! Ik weet helemaal nog niet goed wat ik na deze opleiding wil doen (mijn ultieme plan was om in de zomer drie maanden naar Italië te gaan om Italiaans te gaan studeren, maar dat plan moet ik helaas (eventjes) laten varen). Ik was dus heel erg bezig met mijn plan om naar Italië te gaan en over een vervolgstudie dacht ik helemaal niet na. Ik wil wel doorstuderen, maar wat ik wil doen weet ik echt niet goed. Ik wilde eerst grafisch vormgeven studeren aan de WDKA, maar de toelatingseisen zijn zo hoog daarvoor... Momenteel ligt mijn nummer één keuze bij communication & multimedia design. Maar iets gaan doen met cultuur of talen lijkt me ook heel leuk. Decisions, decisions.

Het feit dat ik sinds een tijdje een hele leuke vriend heb. :) No more words needed. Word er echt héél blij van. 

Mijn lieve, lieve, lieve, lieve broertje en zusje, op wie ik echt verdomd trots ben. Mijn zusje is nu 12 en ze wordt steeds groter en groter. Ze houdt zich bezig met jongens (en zij met haar, damn), make-up, strakke kleding en is erg populair op d'r nieuwe school. Kortom, ze wordt een typisch pubermeisje en eigenlijk wil ik héél graag dat ze lekker klein blijft. Ik vind het super fijn dat ze het zo naar d'r zin heeft op de middelbare school en dat ze zulke goede cijfers haalt. Mijn broertje moet soms een klein beetje strugglen om goede cijfers te halen (zo'n typische jongen die liever gamet dan dat hij huiswerk maakt :)), maar ook hij doet het goed. Moet ook wel, want hij zit alweer in z'n examenjaar. Time flies!


Hier heb ik helemaal nog geen artikel of iets aan gewijd, maar het feit dat ik in oktober een weekje naar Italië ben geweest met mijn moeder en opa & oma, om familie te bezoeken. Het was echt onwijs leuk en ook heel bijzonder om m'n familie na zo'n lange tijd (11 jaar!) weer te zien. Het zijn allemaal onwijs lieve mensen. Tijdens mijn trip to Italy ben ik ook naar Milaan geweest. Heb ik weer iets kunnen afstrepen van m'n bucket list. ♥ Wellicht dat ik al mijn foto's die ik in Italië heb gemaakt nog deel in een apart artikel, samen met een verslagje. 

Hoewel is stage heel leuk vind, ben ik ook wel blij dat ik na volgende week twee weken vrij ben. In de kerstvakantie werk ik wel twee dagen, maar dat is alleen maar zodat ik een aantal dagen over heb die ik op een later moment kan opnemen. Ik heb heel erg veel zin in kerst dit jaar (de kerstboom staat inmiddels, yaaay!) en ik heb een aantal hele leuke dingen op de planning staan in de kerstvakantie. Can't wait! 

Q: waar ben jij dankbaar voor?

You Might Also Like

2 reacties