How to dress like Belle from OUAT

Weer zo'n titel in het Engels, vraag me niet waarom. Momenteel zit ik op school en hoor ik eigenlijk twee uur lang te rekenen. De docent...

Weer zo'n titel in het Engels, vraag me niet waarom. Momenteel zit ik op school en hoor ik eigenlijk twee uur lang te rekenen. De docent zit een paar tafels van me vandaan en toch kies ik ervoor om een nieuw artikel te schrijven in plaats van te rekenen. Vraag me wederom niet waarom; I like taking risks (grapje). Edit: rekenen heb in inmiddels allang af. Heb heb dit artikel pas een week later af kunnen maken. :)

Via Netflix volg ik Once Upon A Time. Ken je het? Ik ben al bij seizoen drie en dat zegt wel wat, want meestal blijf ik een serie niet zolang volgen (mijn record is vier seizoenen en dat was met The vampire Diaries). Maar goed, OUAT it is and I'm HOOKed (what's up, cast-refference?!) Voor degene die Once Upon A Time niet kennen: de serie gaat simpel gezegd gewoon over sprookjes. Met een grote twist natuurlijk, dat wel. Eigenlijk zou je het gewoon moeten gaan kijken als je het nog niet kent, al is het alleen maar voor de hotties. Hoe dan ook, Belle (van Belle en het Beest) is in de serie, net als alle andere sprookjesfiguren, net wat anders dan Belle uit het originele sprookje. Ze is nog steeds eigenwijs, gelooft nog steeds in al het goede in mensen en is natuurlijk nog steeds gek op boeken, maar ze draagt in de serie meer dan alleen de typische blauwe (of gouden) jurk uit de Disney film. Sterker nog, de kledingstijl van Belle in OUAT vind ik echt super leuk! In dit artikel laat ik jullie zien welke kleding Belle in de serie zoal draagt en hoe je jezelf als Belle kunt kleden.


Zoals je ziet draagt Belle, gespeeld door Emilie de Ravin - wie dus ook de tegenspeler van Robert Pattinson is in Remember Me en toen ik dat las, zat ik zo van '!?!?!'. Ze ziet er zo anders uit als Belle! - veel jurkjes, rokjes en hoge hakken. De rode hakken, die je ook in de collage kunt zien, draagt ze bij meerdere outfits (points for that, OUAT, want 'echte' mensen dragen ook schoenen vaker dan één keer) en zijn dus erg geliefd. De schoenen zijn van Gucci en dus erg duur, maar er zijn genoeg look-a-likes te vinden op 't internet. Ik ben erachter gekomen dat Belle's kledingstijl sowieso een beetje aan de dure kant is, ook daarom heb ik door middel van Polyvore outfits samengesteld die geïnspireerd zijn op Belle, maar wel voor minder geld te verkrijgen zijn.

Outfit 1:
Jurk: H&M - €42,-
Riem: H&M - €12,-
Schoenen: ModCloth - €36,- 
Lipstick: Rimmel London - €7,61

Outfit 2: 
Blouse: H&M - €28,- 
Rokje: Amazon.com - €16,- (afgeprijsd!) 
Jas: Forever21 - €27,- 
Donkerrode tights: Oasis-stores.com - €8,41
Schoenen: ModCloth - €36,- 

Outfit 3:
Blouse: H&M - €17,-
Rokje: SheInside -  €8,87
Leren jasje: Amazon - €56
Tights: NewLook - €2,80
Boots: NewLook - €15,-

Outfit 4:
Trui: H&M - €18,-
Rok: Zulily.com - €12,-
Jas: Boohoo - €32,-
Riem: NewLook - €8,44
Tights: H&M - €5,63
Schoenen: ModCloth - €36,-

Dit waren de outfits geïnspireerd op de outfits die Belle draagt in Once Upon A Time. Niet alles is even makkelijk verkrijgbaar (plus het feit dat het een en ander vast al helemáál niet meer verkrijgbaar is) en niet alles is écht goedkoop, maar het gaat om de inspiratie die je eruit kunt halen. Trouwens, als jullie het leuk lijkt, zou ik een filmpje kunnen maken waarin mezelf omtover (ha, leuke woordspeling) tot Belle uit Once Upon A Time! Anywaysss, thanks for readingKen en/of kijk jij Once Upon A time? 

PS: sorry voor het feit dat de kwaliteit van de foto's van de geïnspireerde foto's zo slecht is.Bron(nen): Polyvore, Pinterest | Afbeelding(en): Pinsterest

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik ken het niet (behalve van naam) en als ik het verhaal hoor krijg ik altijd het idee dat het een heel foute/slechte serie is, maar volgens mij valt dat nog wel mee. Het is in elk geval origineel, dus ik vind dat ik eigenlijk wel eens een aflevering zou moeten zien. Maar eerst Belle and the Beast zélf, want die heb ik nog maar één keer in m'n leven gezien en ik herinner me er vrij weinig meer van, alleen dat ik 'm wel tof vond haha.

    ReplyDelete