Mijn make-up

Hoewel ik nooit over beauty blog, houd ik er wel van. Ik doe niet elke week een maskertje op, koop geen dure make-up en ben echt een noob a...

Hoewel ik nooit over beauty blog, houd ik er wel van. Ik doe niet elke week een maskertje op, koop geen dure make-up en ben echt een noob als het aankomt op oog looks, maar erg leuk vind ik het wel. Sinds deze winter gebruik ik eigenlijk het meeste make-up ooit. Niet omdat ik mezelf zo afgrijselijk lelijk vind zonder, maar ik vind het gewoon leuk om elke ochtend even mijn tijd te nemen om mezelf mooier te maken. Hoewel ik geen goede camera tot mijn beschikbaarheid heb, leek het mij wel leuk om te laten zien hoe ik er dagelijks bijloop qua make-up en welke producten ik daarvoor gebruik.

Ik begon met het dragen van make-up in groep 7. Af en toe deed ik dan mascara op, alleen op mijn bovenste wimpers. In groep 8 droeg ik standaard elke dag mascara en in de eerste ging ik ook oogpotlood en blush gebruiken. In de tweede klas had ik een periode waarin ik echt een shitload aan foundation droeg, maar toen ik op vakantie ging naar Turkije besloot ik om er mee te stoppen. Na de vakantie was foundation niet eens meer nodig, (de zon en zee hadden hun werk gedaan!) en ik probeerde om zo lang mogelijk geen foundation te gebruiken. Af en toe vond ik het wel fijn om wat op te doen; soms wat meer, soms wat minder, soms helemaal niks. Het wisselde dus. Eyeliner droeg ik wel elke dag, en als ik zin had ook lippenstift. In de derde gebruikte ik dus mascara, oogpotlood, eyeliner en soms lippenstift. Dit waren ongeveer de standaard producten die ik gebruikte totdat een vriendin mij had overgehaald om oogschaduw te proberen. Omdat ik altijd vond dat oogschaduw me niet stond had ik het nooit eerder geprobeerd, maar eigenlijk vond ik het wel leuk staan. Al snel kocht ik wat meer make-up zoals blush, bronzer, goede foundation en oogschaduws, en die producten gebruik ik dus nu elke dag. Omdat ik graag wil laten zien welke producten ik precies gebruik elke ochtend, heb ik foto's gemaakt. Die foto's laat ik uiteraard aan jullie zien.Oké, de fotokwaliteit is niet geweldig, ook al heb ik mijn best gedaan. Maar dit is dus alle make-up die ik elke ochtend gebruik, min één bronzer, die een keer op de grond gevallen was en daarom nutteloos was om om te foto te zetten. Hoe dan ook, de bronzer is van de Etos, net zoals het middelste oogschaduw doosje, de blush, het oogpotlood, de donkerrode lippenstift en de zwarte poederkwast. De mascara, het oogschaduw doosje met de lichtroze, grijs en blauwe tinten (de kleuren komen niet goed over, damn it) en de transparante poeder zijn van Essence. Alle andere producten komen van Catrice, behalve de foundation met de paarse verpakking, die is (obviously!) van Max Factor.

Het zijn dus eigenlijk alleen maar budget producten, de make-up die ik gebruik. Ik zou bijvoorbeeld best wel (heel graag!) een Naked 3 palette willen hebben, maar eigenlijk vind ik dit voor nu prima. Het werkt en het blijft allemaal goed zitten. Mijn oogschaduw zit een beetje in de lijntjes aan het einde van de dag, maar dat komt wellicht omdat ik geen oogscehaduwbasis gebruik, maar ook gewoon foundation. Trouwens, de feloranje lipstick die je rechtsonderdaan ziet, is eigenlijk gewoon veilig lichtroze. Het past zich aan aan je lippen, heel cool.

Het is misschien logisch om ook nog te vertellen of te laten zien hoe ik er dan uitzie als ik mijn make-up heb gedaan, maar ik ben er achter gekomen dat dit op een foto niet echt overkomt. Misschien dat ik ergens volgende week mijn moeder haar camera kan lenen en dan een filmpje opneem waarin ik mijn make-up doe. Ik hoop wel dat jullie het enigszins interessant vonden om te zien welke make-up producten ik gebruik. Misschien dat ik wel een keer een 'get ready with me' -video maak! Volgende week ga ik met dat idee aan de slag. In ieder geval, welke make-up producten gebruiken jullie dagelijks? 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik vind make-up, en dan vooral iemands 'daily make-up routin', juist heel erg leuk om te zien! En je zou stoppen met je verontschuldigen voor je fotokwaliteit toch? ;) Ik heb een redelijke stash opgebouwd en wissel ook nog best wat af, maar heb ook wel zo mijn vaste producten. Op dit moment ben ik helemaal gek van Naked 3 uiteraard, en ook nog steeds van Naked 2!

    ReplyDelete