Verslag: Het Thirty Seconds To Mars Concert!

Zoals jullie al in een vorige artikel van mij hebben kunnen lezen, ben ik naar het Thirty Seconds To Mars concert geweest! Het was echt in ...

Zoals jullie al in een vorige artikel van mij hebben kunnen lezen, ben ik naar het Thirty Seconds To Mars concert geweest! Het was echt in één woord ge-wel-dig en ik ben zo onwijs blij dat ik ben mee gegaan! Ik heb gezegd dat ik een verslag zou schrijven over de gehele ervaring en ik kan ook niet wachten om dat te doen. Het was een onwijs leuke ervaring en als je benieuwd bent naar hoe het concert is verlopen en wat voor bijzonders ik en mijn vriendin mochten meemaken, lees dan verder!
Hierboven zie je de outfit die ik naar het concert aan had; een panty, kort broekje, een erg toepasselijk shirt en een blousje dat ik tijdens het concert om m'n middel had geknoopt omdat het te warm was om 'm aan te houden!

Rond half 5 vertrok ik met mijn vriendin en haar ouders naar Amsterdam, naar het Ziggo Dome. Het was een paar uurtjes rijden en onderweg aten we bij de McDonalds. Toen we bij het Ziggo Dome aan kwamen wist ik niet wat ik zag; het gebouw is zo gaaf en mooi! Voor diegene die nog nooit bij het Ziggo Dome zijn geweest en graag willen weten hoe het er uit ziet, hieronder staat een filmpje van het gebouw. 

Het Ziggo Dome.

De rij was al ontzettend lang terwijl wij heel vroeg waren!

We waren er heel vroeg, rond 6 uur - om half 8 begon het voorprogramma - en dus besloten mijn vriendin en ik een beetje rond te gaan lopen in het Ziggo Dome. Ook de binnenkant van het gebouw is heel mooi, overal staan coole quotes en het is heel modern allemaal. 


Nadat mijn vriendin en ik wat te drinken hadden gekocht, (het is trouwens wel héél erg duur in het Ziggo Dome, pfew!) besloten we naar onze zitplaatsen te gaan. De man bij de ingang vertelde dat we, omdat we zo vroeg waren, op een andere plek mochten zitten dichterbij het podium! Super fijn!

Wat we zagen vanaf onze plaatsen.

Rond half 8 begon het voorprogramma. In het voorprogramma stond de band You Me At six. Ik kende de band niet heel goed, maar ik ben echt super onder de indruk van hun muziek en hoe goed ze zijn. De band komt uit Engeland en in Maart geven ze een concert in Amsterdam. Ik ben er van plan heen te gaan, want ik vind de band echt super leuk!

You Me At Six.

In het publiek gingen mensen crowdsurfen(!) en op een gegeven moment vroeg de zanger van de band of we allemaal onze telefoon in de lucht wilde houden. Echt super gaaf, want het gaf een heel mooi effect!


Bite my tongue van You Me At Six, een liedje wat ze speelden die ik echt geweldig vind!


Little Death, nog een geweldig nummer dat ze speelden tijdens het voorprogramma.

Rond kwart voor 9 begon Thirty Seconds To Mars met hun optreden. Het was echt geweldig! Ik heb geen foto's van het concert zelf, want daar had simpel gezegd geen tijd voor. Jared Leto, de zanger, haalde af en toe mensen uit het publiek het podium op en hij vertelde af en toe super grappige en leuke verhalen. Lelijk zijn de bandleden trouwens ook niet! Pfew, haha! Het hoogtepunt was voor mij toen de hij het liedje 'Do or Die' ging zingen en met de vlag van Nederland ging zwaaien. Overal kwamen ballonnen vandaan, confetti vloog in het rond en er waren zelfs acrobaten! Om een idee te krijgen van hoe dat eruit zag kun je de clip hieronder bekijken.


Toen het concert bijna was afgelopen vroeg de zanger mensen uit het publiek het podium op. Mijn vriendin en ik dachten niet uitgekozen te worden, omdat we zitplaatsen hadden, maar we gilden zo hard dat de zanger ons blijkbaar opmerkte en zei: ''Girls in de cool t-shirts (ik had een 'I fancy the leadsinger' shirtje aan en mijn vriendin hetzelfde shirt, maar dan met de tekst: 'I prefer the drummer') you can come too!'' Mijn vriendin en ik wisten niet wat ons overkwam en zo snel als we konden renden we de zaal uit om bij het podium te komen. Met een groepje mensen die ook uitgekozen waren renden we heel het Ziggo Dome door en vroegen we waar we het podium op konden komen. Uiteindelijk hadden we de ingang gevonden en zijn we heel eventjes op het podium geweest. Ook hadden mijn vriendin en ik dus even staanplaatsen, wat erg wel erg gaaf was. Bij het volgende concert zou ik liever staanplaatsen willen hebben, omdat het me dan nog net allemaal wat intenser en leuker lijkt, ondanks het gevaar dat je kunt flauwvallen door de warmte, want dat is tijdens het concert twee keer gebeurd. 

Ook vertelde de zanger dat ze na het concert gingen signeren. Je moest hun CD kopen om een toegangsbandje te krijgen voor de ruimte waar gesigneerd werd en omdat ik €15 euro niet waard vond voor een cd van een band die ik pas sinds die avond helemaal geweldig vond en omdat ik graag het geld wilde bewaren om te sparen, besloot ik om de cd niet te kopen. Mijn vriendin had de cd wel gekocht en heeft hem ook laten signeren door de bandleden. Echt super leuk!

Tijdens het uurtje dat mijn vrienden d'r cd liet signeren moest ik wachten en tijdens het wachten kon ik mensen via mijn telefoon alvast vertellen hoe super geweldig het was. Ik was echt kapot, mijn handen deden pijn van het klappen, mijn voeten van het dansen en springen en ik voelde een keelpijn opkomen. Gelukkig was dat het allemaal waard! Ik ben zo blij dat ik ja zei op het aanbod van mijn vriendin om mee te gaan! Ik kan echt niet wachten tot mijn volgende concert. Het was echt geweldig en ik zal het nooit vergeten!

Dit was mijn (lange!) verslag over mijn ervaring van het concert! Sorry voor de crappy foto's, ik heb ze uiteraard allemaal met mijn telefoon moeten maken. Ik vond het echt een van de leukste dingen die ik ooit heb mogen meemaken! Ben jij ook toevallig naar het Thirty Seconds To Mars concert geweest of had je graag willen gaan? Wat is jou leukste concert tot nu? Dit was mijn eerste concert trouwens, en - voor de laatste keer - het was geweldig! 

You Might Also Like

2 reacties

  1. I AM SO FUCKING JEALOURSS. next time neem je me mee ja ?

    ReplyDelete
  2. OMG YOU ME AT SIX & 30 SECONDS TO MARS ---> GE-WEL-DIG ! Bands waar ik ook zo graaag heen wil gaan !
    Liefs x

    ReplyDelete