Happy Birthday to me!

Yaayyy, ik ben 16! Gisteren ben ik zestien jaar geworden en het was echt een geweldige dag, zeker een van de leukste verjaardagen die ik heb...

Yaayyy, ik ben 16! Gisteren ben ik zestien jaar geworden en het was echt een geweldige dag, zeker een van de leukste verjaardagen die ik heb gehad. Gedurende de dag heb ik natuurlijk wat foto's gemaakt met mijn telefoon en ik wil deze geweldige dag graag met jullie delen door middel van een verslagje. There we go.


Op woensdagen kan ik lekker uitslapen, want dan hoef ik pas om 11:15 op school te zijn. ''Helaas'' werd ik rond 7:00 wakker gesms'st en ge-apped met 'Gefeliciteeerd!' door allemaal lieve mensen, dus ik werd met een geweldig humeur wakker. Ik besloot meteen maar op te staan, want verder slapen kon ik toch niet. En ik kon nu lekker alles op mijn gemakje doen. Ik wist al helemaal wat ik aan ging doen haha; Een jurkje met een lekker dik vest, niet iets heel bijzonders, maar wel leuk.
Ik droeg een zwart met wit jurkje van de Primark, met een bodeaux rood vest van de H&M. Ik droeg een zwarte panty omdat het niet al te warm was, en als schoenen droeg ik All Stars. 
Ik ging naar school en op school werd ik door nog best heel veel mensen gefeliciteerd, ook door mensen die ik nooit spreek, haha. (How do they know..?) Hier en daar werd me gevraagd of ik een Sweet 16 ga geven of dat ik een scooter krijg voor mijn verjaardag, op beide vragen antwoordde ik nee. Ik ga geen sweet 16 geven, want volgens mij suck ik in het geven van feesten en ik hoef geen scooter, ik zou liever een auto willen op mijn 18e. 

Na school ging ik naar huis en daar wachtten mijn moeder, haar vriend, mijn zusje en broertje en mijn opa en oma op me. We aten taart en ik kreeg hele leuke cadeautjes! De cadeautjes die ik heb gekregen zijn wat nagellakjes en accessoires, een lekker bodybutter en bodyscrub, heel veel geld, (bijna genoeg voor mijn reisje naar het buitenland, yay!) heel veel lieve kaarten en als grapje van mijn moeder en haar vriend een paar flesjes Jillz, waarvan ik gelijk een flesje had geproefd en het was heel lekker, haha. 's Avonds wilde ik graag uit eten dus gingen we naar La Salute: Een geweldig, Italiaans restaurant met onwijs aardige bediening en super lekker eten. Ik had Lasagna besteld en als toetje Tiramisu. Iedereen in het restaurant sprak Italiaans wat ik echt super leuk vond, want ik ben gek op ItaliĆ« en de taal. Bestellen is daarin tegen niet moeilijk, want de bediening spreekt ook Nederlands en zo niet dan kan je makkelijk in het Engels bestellen. Ik ben deels Italiaans, dus wij bestelden in het Italiaans, wat ik heel leuk vond, haha. Ik kreeg er echt een vakantie gevoel van, ofzo. :)   
Op een geven moment kreeg mijn moeder's vriend de baas van het restaurant zo ver dat hij 'Happy Birthday' voor mij ging zingen! Heel het restaurant keek mijn kant op, lichtelijk awkward, maar echt onwijs leuk.

Een deel van de menukaart, can u see my name?

Liefde.

Halverwege het etentje begon het ons echt op te vallen dat het tafeltje achter ons super veel aandacht kreeg. Wat bleek, de man die daar aan het eten was bleek Graziano Pelle te zijn. Nou ben ik een onwijze voetbal-noob en ik vind er niks aan, maar mijn broertje was zowat in shock. Te geshockeerd om een handtekening te vragen jammer genoeg. Gelukkig voor mijn broertje bleek dat er nog een voetballer van Feyenoord aan het dineren was bij La Salute gister avond, en daar is mijn broertje mee op de foto gegaan. 
Bij het toetje kreeg ik, omdat ik 16 ben geworden, een alcoholisch drankje, haha. Ik vond het heel vies haha. Ook kreeg ik van de baas van het restaurant een van een servet gemaakte roos, super lief!


Met een onwijs fijn gevoel zat ik aan het eind van de avond in de auto onderweg naar huis. Van het begin (12 uur 's nachts, ik ging wachten tot ik jarig was met iemand, haha) tot het eind heb ik een top verjaardag gehad, zoals ik eerder al zei een van de beste ooit! Ik wil iedereen die me gefeliciteerd heeft en mijn verjaardag zo leuk heeft weten te maken nogmaals bedanken, mocht iemand van mijn familie of vrienden dit lezen. 

Wanneer ben jij jarig?

You Might Also Like

4 reacties

  1. Dat klinkt echt super! En die Pelle ken ik wel van naam haha, zowat alle plaatsnaambordjes van mijn woonplaats zijn namelijk veranderd zodat er alleen nog maar zijn naam staat (je snapt me denk ik wel) lol ^.^

    ReplyDelete