Sorry!

Vandaag moet ik vaak sorry zeggen, tegen mijn vader, mezelf en tegen jullie. Tegen mijn vader omdat ik geen baantje meer heb en hij daar een...

Vandaag moet ik vaak sorry zeggen, tegen mijn vader, mezelf en tegen jullie. Tegen mijn vader omdat ik geen baantje meer heb en hij daar een beetje teleurgesteld in is. Tegen mezelf moet ik ook sorry zeggen om dezelfde reden. Ik ben teleurgesteld in mezelf en vind het erg stom dat ik geen werk meer heb.
Ik moet ook tegen jullie sorry zeggen, omdat er gister geen artikel online is gekomen, bij deze dus: Sorry! Ik heb gefaald, meteen de tweede dag na de frisse start op mijn blog, haha. Ik ga het wel doorzetten hoor, gister had ik het gewoon druk en ik heb de hele week nog geen tijd gehad om artikels vooruit te schrijven. Vandaag heb ik wel tijd om lekker vooruit te gaan schrijven, dus ga er maar van uit dat er de komende tijd elke dag wel een artikel online staat!

Mijn ontslag heeft gelukkig ook wat voordelen; Ik heb nu sowiese elke avond vrij, dat betekend dat ik meer tijd aan school kan besteden, wat zeker een positieve invloed gaat krijgen op mijn cijfers.
Nog een leuk nieuwtje over mijn cijfers: Ik heb nog maar 4 onvoldoendes! Dit klinkt voor jullie misschien als heel veel, maar aan het begin van het jaar stond ik er 8, dus ik ben wel vooruit gegaan. Ik hoef nog maar twee onvoldoendes weg te werken en ik ga over naar de havo. Het enige minpunt is dat al m'n onvoldoendes, onvoldoendes voor wiskundige vakken zijn en daar ben ik ├ęcht niet goed in. Gelukkig heb ik gister twee toetsen gehad voor Economie en Wiskunde en ze gingen erg goed, dus ik ben benieuwd!

Dit was weer een (dagelijks) persoonlijk artikeltje. Ik moet trouwens nogsteeds van jullie weten of jullie dit soort artikels leuk vinden om te lezen, elke dag, dus willen jullie dat achter laten bij de comments? Ik twijfel zelf heel erg omdat ik het wel leuk vind om persoonlijke artikels te schrijven en te lezen, maar het kan wel gaan vervelen en 'inhoudloos' worden, so let me know!

Prettig weekend!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik vind deze artikelen wel leuk hoor, je moet het ook vooral voor jezelf doen. En ik denk dat het wel goed is dat je bent ontslagen, niet dat ik denk dat je je werk slecht deed maar je was er nooit zo positief over op Facebook haha en als ik die tijden zie dan zou ik er ook geen zin in hebben!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja van dat Facebook klopt wel een beetje, haha. :$ Nee inderdaad, elke zaterdag 5 uur opstaan werd ik wel een beetje zat haha.

      Delete