OOTD: Poppin' pink.

Yeah, ik heb weer een OOTD-artikel voor jullie! Ik vind dit altijd heel leuk om te doen ondanks dat ik het helemaal niet vaak doe. Ik weet n...

Yeah, ik heb weer een OOTD-artikel voor jullie! Ik vind dit altijd heel leuk om te doen ondanks dat ik het helemaal niet vaak doe. Ik weet niet, ik vind mijn outfits nooit leuk genoeg ofzo, of ik ben gewoon even te lui... Gister had ik onwijs veel zin om foto's te maken en om een 'Outfit Of The Day' -artikeltje te schrijven, maar ik had mijn camera niet bij me, (Die trouwens telkens uit valt,  ik moet écht een nieuwe.) want die ligt nog bij mijn moeder. Dan maar met mijn telefoon dacht ik. Zo gezegd, zo gedaan; Hier is mijn OOTD met de 'oh zo goede' kwaliteit van de camera van mijn mobiel.

Een foto heb ik met mijn webcam gemaakt omdat mijn broertje geen foto van mij wilde maken. (Zijn reden was omdat ik altijd vraag om één foto, en het er vervolgens dan tien worden. Wel een beetje waar, ja.)  En aan de rest van mijn gezin durfde ik het eigenlijk niet te vragen. Hoe dan ook, hopelijk storen jullie je niet teveel aan de kwaliteit!
Een foto van mijn ketting en een deel van het shirtje dat ik aan had. gister. Het shirtje is echt een hele mooie kleur roze en hij is van kant zegmaar. Hij komt de New Yorker en kostte €10,-. De ketting is zo'n statement ketting en ik heb 'm gekocht bij de Claires, ik betaalde er €14,95 voor.

  
Dit is de broek die ik gister aan had. Je zou zeggen dat het een zwarte broek is, maar eigenlijk is 'ie héél donkerblauw, in het daglicht zie je dit wel een beetje. Dit is denk ik wel mijn lievelingsbroek omdat hij superlekker zit en hij blijft ook lekker zitten. (hij wordt niet 'wijder' of zo, gedurende de dag, wat ik bij sommige andere broeken wel heb) Ik heb hem gekocht bij Forever21, maar de prijs ben ik vergeten, volgens mij kostte die rond de €25 euro.
Trouwens, ik zit hier op 'n wit kastje, voor het geval dat je afvroeg waarom ik zweef op die foto. :P


Sieraden! Behalve de ketting droeg ik gister ook twee armbandjes. Het roze met witte schedelarmbandje komt ook van de New Yorker, maar de prijs ben ik vergeten. Het armbandje met schelpjes heb ik eergister van mijn vader gekregen, nadat 'ie op vakantie was geweest naar Afrika met zijn vriendin. Ik ben er heel blij mee. Uiteraard weet ik de prijs niet en áls je 'm zou willen kopen zou je eerst naar Afrika moeten reizen.


Hier komen de kleuren van de kleding goed over. Ik vind de kleur van het shirtje zó mooi! Het springt er echt uit, vooral door alle donkere kleding die ik erbij aan had. Ik koos voor een zwart hemdje onder het shirt zodat je het motiefje goed kunt zien. Het hemdje komt van de Hema. Het vestje wat ik aan had komt van de H&M, echt zo'n typische H&M vestje vind ik het, haha. Hij kostte €10.


Als laatst nog een foto van de hele outfit van een geweldige kwaliteit... Nee, de kwaliteit is niet echt goed nee, maar van een webcam valt ook niet veel te verwachten. In ieder geval krijg je nu wel een beetje een idee van hoe de outfit er in zijn geheel uit ziet.

Dit was m'n Outfit Of the Day, hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. Ik beloof dat als ik volgende keer een OOTD maak, ik mijn camera zal gebruiken om foto's mee te maken. Wat vinden jullie van m'n outfit?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuke outfit! En de kwaliteit is nog niet eens zo héél erg slecht, het kan slechter! ;)

    Xx Alex

    ReplyDelete