De liebster-award! #2

Ik weet dat ik afgelopen dagen niks van me heb laten horen, maar ik had een beetje een stressvolle week achter de rug en kwam simpelweg niet...

Ik weet dat ik afgelopen dagen niks van me heb laten horen, maar ik had een beetje een stressvolle week achter de rug en kwam simpelweg niet toe aan het bloggen. Ik ben ergens vorige week wel genomineerd voor de Liebster-award! Aangezien ik vandaag lekker vroeg uit was besloot ik vandaag een artikel erover te schrijven.

Voor diegene die niet weten wat de Liebster-award inhoud, of mijn andere artikel over de Liebster-award willen lezen: Hier kun je lezen wat het inhoud. Hier staan ook 'de regels' bij, maar voor het gemak zal ik ze nog een keer vertellen:

 • Je verteld door wie je bent genomineerd.
 • Je verteld 11 dingen over jezelf.
 • Je beantwoord 11 vragen van diegene die jou heeft genomineerd.
 • Je bedenkt 11 vragen voor de 11 bloggers die jij gaat nomineren.

Deze keer ben ik getagd door Claire, een meisje dat pas een blog is begonnen, zeker een kijkje waard! Bedankt dat jij mij genomineerd hebt Claire!
Als eerst is het de bedoeling dat ik 11 random dingetjes over mijzelf vertel. Omdat ik in het vorige 'Liebster-award artikel', zoveel ben ingegaan op mijn eigen weetjes, doe ik dat deze keer niet, maar ga ik wat dieper in op Claire haar vragen. Dit zijn 11 random things over mij:

1. Ik lees bijna nooit tijdschriften, behalve de Viva en soms de Flair. Mijn moeder heeft een abbonement op deze tijdschriften en ik vind ze heerlijk om te lezen.
2. Ik ben verslááfd aan chocolade, echt waar. Ik eet het zó vaak. De lekkerste zijn van Milka, en dan die met koekjes erin. Die met Daim is ook erg lekker.
3. Ik bak erg vaak. Koekjes, cakepops, maar vooral cupcakes maak ik vaak. Helaas is het mij nog nooit gelukt om de perfecte cupcake + topping te maken.
4. Ik vind het leuk om naar mooi of leuk bewerkte filmpjes op Youtube te kijken. Gewoon leuk.
5. Ik word heel snel verliefd op een jongen. Hij hoeft alleen maar even lief te doen en er een beetje leuk uit te zien en ik ben verkocht...
6. Als ik tijdens mijn ochtend-routine iets ben vergeten, (Bijvoorbeeld parfum om op te doen.) heb ik altijd het gevoel dat mijn dag is verpest, gelukkig duurt dit altijd maar eventjes. :)
7. Ik kan écht uitkijken naar dagen waarop ik gepland heb om te winkelen. Lijstjes maken, inspiratie opdoen op internet, allemaal om eenmaal op de dag zelf de perfecte dingen te kunnen kopen.
8. Ik streef naar de (voor mij) perfecte (zomer)-garderobe. Cropped tops, de leukste shorts, de mooiste rokjes, de hipste kleding... Het moet allemaal van mij zijn!
9. Ik vind oogschaduw heel mooi, maar ik draag het zelf niet. Ik heb onlangs wel een kleine oogschaduwpalette gekocht, maar ik moet nog even oefenen...
10. Ik heb een konijn, hij een Tijgertje.
11. Ik haat het echt heel erg om mezelf terug te horen op video of iets. Mijn stem is sowieso al niet perfect, maar vooral aan de telefoon klink ik nog zo kinderlijk. Of ligt dat aan mij?


Dit waren 11 korte dingetjes over mij waar ik verder niet op in ga. Nu komen de vragen van Claire, het leukste deel altijd! Ik heb de vragen zelf nog niet gezien, dus ik ben benieuwd.

Poets jij je tanden met een elektrische -of een normale tandenborstel?
Ik gebruik nu een normale. Ik had eerst een elektrische en die vind ik ook wel fijner, maar toch heb ik een 'ouderwetse' handtandenborstel!

Hoelang blog je al?
Oh, al best wel een lange tijd! Ik denk ongeveer 3/4 jaar. Eerst altijd op Wordpress, maar op Blogspot ben ik begonnen met deze blog. Op deze blog ik al iets langer dan een jaar en dat maakt dat dit mijn langst volgehouden blog is. Ik ben ook nog lang niet van plan om te stoppen!

Wat voor niveau doe je?
Auw, moeilijke vraag. Ik doe nu havo, maar het gaat niet al te goed met mijn cijfers. Gelukkig doe ik heel erg mijn best om al mijn voldoendes op te halen. Ik hoop echt heel erg dat ik over ga!

Hoelang hoop je nog door te gaan met je blog?
Ik blog niet meer elke dag, maar ik hoop nog zolang mogelijk door te gaan met deze blog. Ik hoop later mijn domein ervan te kunnen maken en geld te kunnen verdienen met het bloggen.

Wat is je favoriete vak op school?
Dat is, of beter gezegd zijn, op de eerste plek Engels, hier ben ik ook wel het beste in. Op de tweede plek komt gym en op de derde plek komt drama. Ik heb profielen op mijn school, dat inhoud dat je naast de gewone vakken die je hebt, ook een profiel kunt kiezen. De profielen bestaan uit sport, dans & drama of relugier. Voorheen was regulier (huiswerk-uur) een ander profiel, maar dat is geschrapt. Ik zelf doe dans & drama.

Heb je huisdieren?
Ja, ik heb een konijntje bij mijn vader en twee katten en een hond bij mijn moeder.

Wat wil je later worden?
Later wil ik journalist of blogger worden. Mijn opleidingsweg heb ik al uitgestippeld!

Wat is je ideale ontbijt?
Uhm, ik vind brood zelf wel heel lekker. Fruit bij mijn ontbijt vind ik ook heel erg lekker, alles eigenlijk wel. Het ontbijt vind ik sowieso de lekkerste hoofdmaaltijd van de dag.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Deze vraag is bij mijn eerste Liebster-award-nominering ook al gesteld, haha! Ik vertelde mijn moeder tijdens een vakantie weer een van mijn creatieve uitspattingen, haar antwoord was: ''Romana, waarom ga je geen blog beginnen?'' Zo gezegd, zo gedaan en ik zal er nooit mee stoppen.

Dit was het weer! Ik moet zelf ook nog 11 bloggers nomineren, maar eerlijk gezegd kan ik er geen 11 bedenken... Ik doe daarom net zoals als vorige keer maar  één blogger nomineren. De blogger die ik ga nomineren is Evelien! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Zijn jullie al eens genomineerd voor de Liebster-award?

De vragen voor Evelien:

1. Hoelang blog je al?
2. Wat is je favoriete make-up product?
3. Wat is ultieme ontspanning voor jou?
4. Ben je een ochtend -of avondmens?
5. Wat eet je graag als ontbijt?
6. Wat is je favoriete kledingwinkel?
7. Wat heb je vandaag aan?
8. Welk lichaamsdeel van jezelf vind je het mooist?
9. Wat is je favoriete drankje?
10. Wat doe je het liefst 's avonds?
11. Noem 3 lievelingsliedjes.


Afbeelding(en): WeHeartIt

You Might Also Like

5 reacties

 1. Echt onwijs leuk dat ik ben genomineerd! :D

  ReplyDelete
 2. ahhw echt een leuke blog :D x

  ReplyDelete
 3. Ik heb een vraagje, waar kan ik de vragen vinden die je voor mij hebt? :) liefs xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oja oeps, vergeten! Wat stom haha. Ze staan erbij! :)

   Delete