Piercing en rood haar.

Ik ben aan het twijfelen, over 2 dingen. Ik twijfel of ik een piercing zal nemen, en of ik mijn haar rood zal verven. Nou, eigenlijk twijfel...

Ik ben aan het twijfelen, over 2 dingen. Ik twijfel of ik een piercing zal nemen, en of ik mijn haar rood zal verven. Nou, eigenlijk twijfel ik niet over de piercing, die wil ik. Ik wil een piercing boven mijn oor, een diamantje ofzo. Qua het haar verf gedeelte wil ik het ongeveer zo rood verven als het haar van Ariana Grande. Alleen ik weet niet of het me mooi zou staan...

Zou het me staan?



Als ik het ga verven, zou ik het wel iets donkerder dan Ariana Grande willen,  maar het gaat om het idee. Ook zou ik het bij de kapper laten doen. Ik heb al een keer in de zomer en later nog een keer mijn haar geverfd, ongeveer de kleur die ik graag zou willen, maar dan alleen mijn punten. Een dip dye om precies te zijn. Hier is een foto ervan: 


Zou het mooi staan als ik deze kleur over mijn hele haar heb? Ik denk dat ik eerst een kleurspoeling ga gebruiken. En als ik het echt heel mooi vind, laat ik het bij de kapper verven. 

Dan nu de piercing. Ik wil graag een piercing  boven in mijn oor. Twee vriendinnen van mij willen het ook, en als het van onze ouders mag, gaan we 'm met z'n drieën laten zetten. Super spannend, al moet ik eerst wel mijn vader overhalen, want van mijn moeder mag het! Om jullie een idee te geven van wat ik precies wil, zal ik een foto laten zien. 



Op de plek waar de schilpad-oorbel zit, op de linker foto, daar wil ik een piercing. Het leuke is dat je ook zo'n oorbel kunt dragen als op de rechter foto. Ik heb daar ook al 2 neppe van, maar eerlijk gezegd zitten ze niet heel lekker. Ik hoop dat het van allebei mijn ouders mag, dan ga ik 'm volgend weekend laten zetten! 
Willen jullie een piering, of hebben jullie ooit jullie haar geverfd? Kreeg je er spijt van of niet? 



Afbeelding(en): WeHeartIt || Bron(nen): WeHeartIt

You Might Also Like

3 reacties

  1. Lijkt me super gaaf! Bij Ariana Grande vind ik het zo mooi staan. Ik heb nog nooit mijn haar in een 'aparte' kleur geverfd dus ik kan je geen ervarings tips geven hihi. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk eigenlijk dat het je wel mooi staat, rood haar! 't Lijkt mij heel eng om te doen, maar ook wel gaaf. En een spoeling is inderdaad slim, dan is het niet gelijk voor zo heel lang.

    BeantwoordenVerwijderen