De Liebster award! - Deel 2.

In het vorige artikeltje kon je lezen wat de 'Liebster award' precies inhoud en had ik de regels uitgelegd. Ik had ook 11 dingen ove...

In het vorige artikeltje kon je lezen wat de 'Liebster award' precies inhoud en had ik de regels uitgelegd. Ik had ook 11 dingen over mijzelf verteld. In het 2e deel wil ik graag de vragen van Fien beantwoorden en maak ik bekend wie mijn nominatie voor de Liebster award verdient!

Ik ben genomineerd door Fien en daarom moet ik haar zelf verzonnen vragen beantwoorden. Gelukkig vind ik dat soort dingen heel leuk om te doen! Hopelijk vinden jullie het ook leuk om dit te lezen.

Waarom en hoe ben je met bloggen begonnen?
Ik volgde al een tijdje beautyblogs en ik had altijd leuke ideeën om dingen te maken en ik vond/vind het erg leuk om te schrijven. Op een dag vertelde ik mijn moeder weer een van mijn creatieve uitspattingen waarop zei antwoordde: ''Romana, waarom begin je geen blog?'' Zo gezegd, ze gedaan en meteen vond ik het leuk! Ik begon eerst op Wordpress. Daar heb ik heel veel blogs gehad, omdat ik telkens stopte en opnieuw begon. Uiteindelijk was ik uitgekeken op Wordpress en ik besloot om Blogspot eens te proberen. Dit is mijn eerste blog op Blogspot en het bevalt me erg goed!

Ben je onzeker of juist zelfverzekerd?
Over het algemeen ben ik niet onzeker over mijzelf ofzo. Behalve over mijn  hese stem ben ik érg onzeker. Gelukkig heb ik binnekort een kijkoperatie waarbij ze geen bekijken wat ze aan mijn hese stem/stembanden kunnen doen. Jeej!

Als je naar een onbewoond eiland gaat, en je mag 2 en 5 objecten meenemen, wat en wie neem je dan mee?
Lastige vraag! Qua personen zou ik of mijn ouders of mijn zusje en broertje meenemen. Het liefst allemaal natuurlijk! Qua objecten zou ik mijn toilettasje (Met make-up en al.) meenemen, mijn laptop, kleding, mijn tandenborstel, mijn haarborstel en eten meenemen. Hihi.


Kijk je expeditie robinson? En The voice? Stem op Babette!
Haha, nee. Ik kijk volg The Voice niet, maar ik denk dat ik wel op Babette voor je zal stemmen. :)
Af en toe kijk ik Expeditie robinson wel, maar alleen als het voorbij komt terwijl ik aan het zappen ben.

Hoe ziet volgens jou de ideale wereld er uit?
Heel vredig, heel rustig. Veel bloemen en planten en mooie huizen voor ie-der-een. Nergens oorlog, eten en drinken in overvloed en iedereen is aardig voor elkaar. Iedereen kan naar school en niemand is arm. Oh, en met het millieu gaat het goed!

Als je een dier als huisdier zou kunnen hebben, (Kan van alles zijn.) Welk dier is dat dan?
Ik heb alle dieren die ik wil al. Ik heb 2 super rare katten, een super lieve hond en een schattig konijntje. Mijn katten zijn raar omdat de ene al-tijd opzoek is naar eten en de ander kijkt naar een dezelfde muur voor uren. Het zijn stuk voor stuk schatjes.

Mijn 2 katjes toen ze nog wat kleiner waren.

Wat heb je vandaag aan? Maak er een foto van!
Hey, wat een leuke vraag! Toevallig heb ik net nog foto's gemaakt met mijn webcam, waarbij je een beetje kan zien wat ik aan heb. Voor de duidelijkheid, ik draag vandaag een donkerblauw hempje, een zwart/wit lumberjack blousje, een spijkerbroek en een kruisketting en een gouden ring met een veer.

(De kwaliteit is niet zo goed. Sorry!)
 
Hoe was je dag? Heb je ervan genoten of had je een baaldag?
Mijn dag was heel gezellig hoor! Ik ging naar school van half 9 tot kwart voor 3, toen ik thuiskwam kon ik lekker van een bakje pepernoten genieten (Wel onder het leren, dat dan weer wel.) en voor derest van de dag heb ik lekker geblogd!
 
Wat vind je een goede en wat vind je een slechte eigenschap van jezelf?
Een goede eigenschap van mezelf vind ik dat ik bestwel wat doorzettingsvermogen heb. Als ik ergens aan begin en het lukt niet, wil ik het graag tóch wel doen en ik geef niet zomaar op. Een slechte eigenschap van mezelf vind ik dat ik zo onzeker ben over mij stem, want het beïnvloed echt een beetje mijn (sociale)leven. Wat is echt heel jammer en stom vind.
 
Aan wat voor 'n karakter trekje heb jij een hekel?
Bij mij of bij iemand anders? Bij mezelf vind ik het wel irritant dat ik over het algemeen best stil bem, terwijl ik dat helemaal niet wil. (Of is dat geen karakter trekje..?) Bij andere vind ik het onzettend irritant als ze express dingen zeggen of doen om de ander naar beneden te halen.
 
Wat is jou favoriete seizoen?
Ah, de zomer! Heer-lijk! De zon, de ijsjes, de shorts, de rokjes, op vakantie gaan, buiten zijn... Noem maar op, de zomer is gewoon geweldig!
 
Turkije 2012!
 
Nu aan mij de keus om een andere blogger te nomineren! Zonder twijfel kies ik de blog van Hester! Ik vind haar blog echt super leuk om te lezen. Vooral omdat het een best wel persoonlijke blog is. Verder schrijft ze ook heel leuk en fijn. Dus bij deze Hester, ik nomineer jou voor de Liebster award! Nu moet je wel 11 vragen beantwoorden, die bedacht zijn door mij. Hier komen ze:
 
1. Bespeel je een instrument? Zo ja, welke en hoelang al?
2. Wat zou je doen als je morgenochtend opeens wakker wordt in een heel ander bed, een heel ander huis, enz.?
3. Wat is jou favoriete kledingwinkel?
4. Wat vindt je het leukst aan het bloggen?
5. Welk liedje heb je de afgelopen week het vaakst geluisterd?
6. Wat is je favoriete makeup product?
7. Als je één eigenschap mocht ruilen voor een andere eigenschap. Welke eigenschap zou je 'wegdoen' en welke eigenschap zou je kiezen?
8. Welke 3 objecten zou je mee nemen naar een onbewoond eiland en welke 3 personen?
9. Noem 3 dingen die leuk waren aan deze dag!
10. Welk eten vind je echt ontzettend vies?
11. Wat zou je doen met €100.000?
 
Hopelijk vonden jullie het leuk om deel 2 te lezen. Ik vond het erg leuk om iemand te nomineren en ik vond het heel erg leuk om deze tag te mogen invullen.
 
 
Afbeeldingen: WeHeartIt


You Might Also Like

3 reacties

 1. Leuke antwoorden op mijn vragen, heel leuk! Liefs

  ReplyDelete
 2. Ah, wat een lief stukje over mijn blog! Ik heb hem ingevuld, je kan hem verwachten over tien daagjes. :)

  ReplyDelete
 3. Leuk! En je hebt ook een leuke blog!
  liefss.
  http://essthervdheuvel.blogspot.com
  ( ik volg je nu )

  ReplyDelete