De Liebster award! - Deel 1.

Yay, zo onwijs leuk! Ik ben genomineerd voor de Liebster award door De blog van  Fien , echt super leuk (Haar blog is trouwens zeker een kij...

Yay, zo onwijs leuk! Ik ben genomineerd voor de Liebster award door De blog van Fien, echt super leuk (Haar blog is trouwens zeker een kijkje waard!). Even voor de duidelijkheid, als je voor de Liebster award genomineerd bent, is het de bedoeling dat je een tag invult. De vragen voor de tag worden worden bedacht door diegene die jou genomineerd heeft. Ook is het de bedoeling dat je 11 dingen over jezelf verteld.

De regels:
- Je verteld 11 dingetjes over jezelf.
- Je beantwoordt 11 vragen, die diegene die je genomineerd heeft, heeft bedacht.
- Je kiest 11 bloggers die jij wilt nomineren en je laat ze weten dat je ze hebt genomineerd.
(Ik kies maar 1 blogger.)
- Diegene die jou nomineerd, kan jou niet terug nomineren!

Laat ik beginnen met 11 dingen over mijzelf te vertellen... Hmm, da's lastig! 11 dingen...
(Ik deel dit artikel in 2e, anders wordt de post zo lang.)

1. Mijn lievelingskleding winkel is (Op dit moment) Forever21. De kleding past perfect bij mij! Het zijn redelijk 'normale' kleren, maar net een tikkeltje aparter. Ze hebben super leuke blousjes en jasjes. Ook de accessoires vind ik super leuk. Verder is de kwaliteit ook goed en het is helemaal niet zo duur! Ook leuk: Als je boven de €75 euro shopt, zijn de verzendkosten helemaal gratis!

2.  Ik ben gek op cupcakes en ik vind het super leuk om ze te maken! De lekkerste cupcake die ik ooit op heb kwam van een vriendin haar ouders' bakker. Zo lekker! Ik vind het ook erg leuk om cupcakes te versieren. Ik vind het ook leuk om inspiratie van internet te halen.


3. Ik heb op paarrijden gezeten. En ik ben er weer af... Toen ik ongeveer 8 jaar was wilde ik heel graag op paardrijden. Ik vertelde het mijn moeder en ze werd heel erg enthousiast. We gingen naar de manege om mij in te schrijven, tot dat ik de grootte van de paarden zag! Ik vond ze eng en ik durfde niet meer. Een paar jaar later ging ik een keertje mee met een vriendin naar de manege en ik werd gelijk (weer) enthousiast. Een paar weken later schreef ik me in en toen was het zover! Super leuk! Helaas ben ik er af gegaan door tijdgebrek en eigenlijk... Had ik er na een tijdje geen zin meer in... Oeps!

4. Ik ben best snel uitgekeken op dingen. Dat verklaart ook deels waarom ik van paardrijden af ben gegaan. Ik ben bepaalde dingen gewoon al snel zat. (Dit is vooral bij sporten zo.) Ik wil graag nieuwe dingen proberen en leren en ja... Ik ben gewoon snel op iets uitgekeken. Gelukkig is dit bij lang niet alles zo!

5. Ik val op jongens met blauwe ogen. Definitely. Elke jongen die ik leuk vind en waarop ik uiteindelijk hopeloos verliefd word, heeft blauwe ogen.

6. Ik vind het superleuk om te dansen. En dan niet als sport, gewoon lekker random los gaan. Vooral als ik een leuk liedje hoor wil ik gelijk er op dansen, haaha. Ik vind het ook super leuk en gezellig om naar 'n discotheek te gaan. Whoehoe!

7. Ik heb een gitaar, maar ik doe er niks mee. Dit is best wel slecht van mezelf, dat ding heeft uiteindelijk wel veel geld gekost! Ooit had ik het voornemen om gitaar te leren spelen, maar dat is er dus nooit van gekomen. Daar in tegen speel ik wel keyboard, dit leer ik van de vriend van mijn moeder. Ik heb mezelf al geleerd om 'Born to die' van Lana Del Rey te spelen. Hell yeah!


8. Mijn favoriete eten is pattat. Met véél zout. En mayonaise. Oh, en het liefst met kipnuggets erbij, of knakworstjes. Jummm!

9. Een broodje knakworst vind ik trouwens ook heel lekker.

10. Vroeger zong ik vaak, héél vaak. Ik vond het ook echt leuk. Nu zing ik bijna nooit meer, alleen onder de douche. Dit komt omdat ik een hese stem heb en er erg onzeker over ben. Ook weet ik dat het waarschijnlijk totaal niet klinkt als ik zing. Binnekort wordt er gekeken met een kijkoperatie of de heesheid in mijn stem kan worden opgelost. Als mijn stem weer 'terug', of 'beter' is, zou ik graag weer willen zingen!


11. En toen waren we alweer bij 11! Dat gaat best snel, haha. Het laatste 'weetje' over mij is dat ik Italiaans ben! Dat weten veel mensen niet, omdat ik er totaal niet zo uitzie. (Niet heel gek, want er stroomt maar 25% Italiaans bloed in mij, haha.) Met mijn donkerblonde haren en oranje-bruine ogen lijk in niet bepaald op een Italiaanse, nee. Wel jammer. Mijn broertje en zusje wel, maar ik lijk meer op mijn vader, en die is puur Hollands!

Dit waren de 11 dingetjes die ik over mezelf wilde vertellen. Ik het volgende deel komen de vragen van Fien aanbod. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!


Afbeeldingen: WeHeartIt

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat super leuk dat je de tag hebt gedaan! En lief dat je mij noemt =)

    ReplyDelete