Tag: Before I die.

Op de blog van Serena, www.beautylab.nl , ben ik deze onwijs leuke tag tegengekomen. De bedoeling is dat je doormiddel van 'before I die...

Op de blog van Serena, www.beautylab.nl, ben ik deze onwijs leuke tag tegengekomen. De bedoeling is dat je doormiddel van 'before I die' in te typen op WeHeartIt, foto's vindt die bij jou top ... horen. Dit heb ik dus ook gedaan en ik maak er een top 7 van. Ik geef er ook wat uitleg bij.


Deze vind ik het allerbelangrijkste. En dan gaat het niet zo zeer om het zingen. Meer om het durven. Zoals jullie misschien al weten, heb ik een hese stem, waar ik heel onzeker over ben. Oh, wat zou ik graag een keer de moed hebben om te überhaupt te praten voor een paar duizend mensen. Aangezien ik het al doodeng vind om een presentatie te geven voor de klas, weet ik niet of dit ooit gaat gebeuren. Het lijkt me wel super vet en ik zou echt trots op mezelf zijn. Zeker met een eigen liedje.


Het lijkt me zo leuk om met mijn lieve vriendinnetjes op vakantie te gaan! En dan maakt het niet uit welk land, dus niet persé naar Cabo san Lucas. (Waar ligt dat eigenlijk?)
 
Dit wil ik graag gedaan hebben omdat ik bang ben dat ik dat niet zou durven. Het lijkt me wel superleuk om mee te maken en alles van bovenaf te zien. Het zou ook een enorme kick geven omdat ik dan een angst heb overwonnen.

Ja, dat zou zo leuk zijn. Over straat lopen met de perfecte outfit. En nog tig van dat soort outfits in mijn kast hebben hangen...

Nog een keer in mijn leven mijn Italiaanse familie bezoeken in Italië. En een reis door Europa wil ik ook heel graag doen.


Ik ben er nu al stiekempjes mee bezig. Maar of het lukt? Nou ja, het gaat vooral om de bezigheid en het plezier erin toch? Die populaire blog komt ooit nog wel... :)


De droom van ieder (klein) meisje toch? Mr. Right, een paar lieve kindjes, een perfect huis, leuke hond erbij, goede baan...


Dit was mijn 'Before I die' -list of 'Bucket list' op mijn moment. Hopelijk vonden jullie het leuk. Hebben jullie een bucket list?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Je hebt die tag mooi ingevuld. Het zingen begrijp ik wel, heb een beetje hetzelfde. Durf niet echt spreken in de klas, laat staan zingen =] Italie wil ik ook graag bezoeken, omdat het zo'n cultureel rijk land is.

    ReplyDelete