Love me some velvet | nieuwe chokers

Disclaimer:  dit is een gesponserd artikel. (Jaaa, the girl did it ! Op m'n bucket list staat o.a. al een aantal jaren ''ee...


Disclaimer: dit is een gesponserd artikel. (Jaaa, the girl did it! Op m'n bucket list staat o.a. al een aantal jaren ''een product opgestuurd krijgen om te reviewen'' and it happened! Happy me) Wel kan ik beloven dat ik in dit artikel mijn oprechte mening geef over de producten. Beloofd. Pinky promise. Goed, dan nu over naar wat ik gekregen heb: drie chokers van Chokerketting.nl!

Woensdag 11 januari deed ik de bestelling bij Chokerketting.nl en vrijdag lag het kleine pakketje al op de deurmat. Super snelle levering dus. De drie chokers waren ook nog eens netjes apart verpakt en zagen er op het eerste gezicht goed uit. Ik kon echt niet wachten om ze om te doen, dus dat deed ik meteen. And I wasn't dissapointed.

In totaal heb ik drie chokers gekregen, eentje van één cm breed, een van twee en een van drie cm breed. Ze zijn allemaal 'black velvet' (hartstikke on trend dus!)  met een zilveren sluiting. Voor elke choker betaal je een andere prijs (vanwege de breedte):

Black velvet 1 cm (small) - €4,95
Black velvet 2 cm
 (medium) - €5,95
Black velvet 3 cm (large) - €5,95
Black velvet 4 cm (extra large) - €6,95
Black velvet 5 cm (XXL) - €6,95

Aanbieding! 3 x één choker (van 1, 2 en 3 cm) - €15,95

De kwaliteit van de kettinkjes is goed! Helaas is wel één van de kettinkjes kapot (het sluitinkje brak), maar dat komt voor zo'n 99,9% door mijzelf (iets met onhandigheid en ongeduldig zijn en daardoor het slotje slopen. Oeps). Maar goed, geen complete review zonder foto's, dus hier komen ze!
Ik moet nog even wennen aan hoe de chokers mij staan, maar ik vind het er erg mooi uitzien, vooral met een lekker dikke trui. Wat trouwens fijn is aan deze online shop, is dat ze vanaf €15 gratis de bestelling naar je toesturen en als je voor 15:00 besteld, wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. En trouwens, aan de €15 zit je snel, wat geloof me, chokers dragen werkt verslavend. Ik heb al een nieuwe op het oog die ik graag wil hebben!

Zou jij nou ook zo'n black velvet choker willen hebben? Je kunt 'm hier bestellen: https://chokerketting.nl/product/velvet-choker. Met de code ROMANA15 krijg je 15% korting. No need to thank me! :)

Q: wat vind jij van de choker trend?

You Might Also Like

1 reacties