Maxi rokken, Brabant en een blog break

Oeps, voor vandaag stond er geen artikel klaar voor 06:00, bummer ! Ik wilde eigenlijk mijn H&M bestelling laten zien en dat wil ik nog ...

Oeps, voor vandaag stond er geen artikel klaar voor 06:00, bummer! Ik wilde eigenlijk mijn H&M bestelling laten zien en dat wil ik nog steeds, maar ik heb geen idee hoe, want de bestelling is best groot en ik weet niet hoe ik het allemaal kan laten zien, zonder dat het artikel te lang wordt. En als ik er collages van maak op Picmonkey, gaat de kwaliteit van de foto's zo achteruit, erg irritant. Anway, veel inspiratie voor een artikel van vandaag heb ik dus niet en aangezien ik morgen naar Brabant ga, en waarschijnlijk mijn laptop niet meeneem, zal er de komende week vrijwel niks online komen. Ik las dus weer eventjes een blog pauze in denk ik. Dan kan ik de komende week veel inspiratie opdoen en outfit foto's schieten (want mijn opa en oma gaan ook mee naar Brabant en mijn opa neemt al-tijd zijn camera mee. :)) Wel jammer dat mijn bestelling pas wordt geleverd als ik al naar Brabant ben, anders had ik veel outfits kunnen samenstellen met mijn nieuwe kleding. Nou ja, jammer dan, die outfits zijn dan perfect voor ItaliĆ« en de plek waar ik heen ga in ItaliĆ« is echt prachtig! Het hotel kijkt uit over de bergen, echt heel gaaf.





Bij  mijn bestelling zit onder andere een maxi rok. Ik heb die rokken altijd leuk gevonden, maar ik ben wel heel erg benieuwd hoe het mij staat. Ik zou het combineren met een cropped top of een simpel shirt en een mooi riempje. Hoewel ik in het bijzonder kleding heb besteld voor de zomer, vind ik het altijd wel fijn als ik mijn zomerkleding ook kan dragen in de winter, anders blijft het een heel halfjaar ongedragen. Ik vraag me dus af of een maxi rok ook te dragen is in de winter, wat vind jij?

Hoe dan ook, een blog break dus. Ik ben volgende week vrijdag weer terug en dan komt er weer netjes om de dag een artikel online om precies 06:00. Hoewel ik een kleine blog heb, merk ik wel wat van het feit dat het zomer is. Mijn blog wordt minder vaak bezocht en ik krijg ook helemaal niet veel reacties ofzo binnen. Ik hoop dat jullie in ieder geval begrip hebben voor het feit dat ik weer eventjes stop met bloggen. Het kan eigenlijk ook niet anders, want als ik wel mijn laptop zou meenemen, is het nog maar de vraag of ik wel wifi heb. In ieder geval wens ik jullie een fijne week toe. Veel liefs!



Afbeelding(en): WeHeartIt

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik we s je heel veel plezier! En ik ben benieuwd naar je outfits. ;)

    BeantwoordenVerwijderen