Tag: The common white girl.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan. Toen ik op de super leuke blog van Sabrina keek zag ik de Common White Girl -ta...

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan. Toen ik op de super leuke blog van Sabrina keek zag ik de Common White Girl -tag staan, ik las de vragen door en concludeerde dat ik het een leuke tag vond/vind. De tag is eigenlijk een soort 'test' om te kijken of je een typische 'white girl' bent. Wat dat precies inhoud, en of het goed of slecht is als je het bent weet ik niet, maar de vragen zijn leuk, dus invullen kan geen kwaad!

Favoriete Starbucks? 
Nou, als ik eerlijk ben heb ik altijd meer één soort koffie genomen bij Starbucks en dat is de Caramel Frappuccino. (Hoe super hipster...) Maar deze 'koffie' (want echte, échte koffie kun je het natuurlijk niet noemen) vind ik erg lekker. Eigenlijk ben ik een beetje bang om iets nieuws te proberen bij Starbucks, omdat ik bang ben dat ik de koffie niet lekker vind, aangezien ik niet elke koffie lekker vind. Toch moet ik volgende keer maar een andere soort koffie of smaak proberen!
Hoe lang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend? 
Vroeger deed ik super lang over het klaarmaken 's ochtends, maar sinds ik niet meer 's ochtends douche maar 's avonds, ben ik steeds sneller klaar in de ochtend. De laatste tijd lukt het me al om me klaar te maken binnen drie kwartier!

Hoeveel selfies maak je per dag?
Uhm, ik denk gemiddeld één per dag. dat komt ook omdat ik vaak op de computer zit, en dan maak ik vaak genoeg wat foto's van mezelf met mijn webcam waarop ik gekke bekken trek zegmaar. Maar echt foto's waarop ik er echt leuk op wil staan maak ik zelden. Al zijn er zijn ook dagen waarop ik er heel veel maak, haha.

Hoeveel Instagram followers heb je? En hoeveel foto's heb je tot nu gepost?
Ik heb 29 volgers en ik volg zelf 23 mensen, niet echt veel, haha. Ik heb inmiddels bijna 80 berichten gepost, die voornamelijk bestaan uit foto's van gebouwen, dingen die ik meemaak, maar ook nog best wel wat... selfies.

Zeg je weleens hardop ''LOL'' of ''OMG''? 
Ik zeg nooit ''lol'' volgens mij, maar weleens ''Omg.'', als een vriendin iets schokkends zegt ofzo.

Draag je soms meer dan een keer hetzelfde kledingstuk in de week? 
Ja, makkelijk een broek, maar nooit een shirt of iets.

Ben je racistisch? 
Nee, totaal niet. Ik vind het ook een van de raarste dingen op de wereld!

Hoeveel Tweets heb je? 
Hiervoor moet ik even op internet kijken. Ik zit niet vaak op Twitter en ik heb ook de app niet op mijn telefoon, dus ik tweet niet vaak. Anyways, ik heb 8,933 tweets.

Instagram, Twitter of Tumblr? 
Hmm... Ik maak niet heel veel gebruik van Twitter, dus die valt sowieso af. Ik vind Instagram heel leuk, maar ik vind Tumblr net iets leuker. Tumblr dus! Tumblr is een beetje mijn online dagboekje. Mocht je mijn Tumblr-pagina willen bekijken of volgen: There you go. (Klik!)


Wat doe je het liefst in je vrije tijd? 
In mijn vrije tijd spreek ik het liefst af met vriendinnen, zit ik achter de computer of doe ik iets met schrijven. Ook blog en winkel ik graag!

Wat zijn je favoriete Youtubers?
MacBarbie07 en Teske's kanalen vind ik het leukst om te bezoeken.

Hoe vaak doe je je nagels? 
Eigenlijk heel weinig. Ik ben er te ongeduldig voor denk ik. Momenteel heb ik wel nagellak op, blauw met een gouden glitter topping.

Ben je een shopaholic
Ja best wel! Ik vind het heerlijk om te winkelen, zowel online als in de stad! Mijn kledingkast is denk ik nooit echt vol genoeg. (Eigenlijk wel, maar er is zoveel leuke kleding overal, I want it all!)

Hoe vaak heb jij Mean Girls gekeken? 
Ik geloof twee keer. Een keer in mijn eentje en een keer met vriendinnen.

Heb je veel kleding? 
Ik geloof van wel, maar ik vind lang niet alles leuk meer. Het liefst zou ik mijn hele garderobe willen vernieuwen, maar dat kan jammer genoeg niet zomaar.

Maak je voordat je gaat eten vaak foto's voordat je gaat eten? 
Niet als ik thuis ben, maar toen ik op vakantie was deed ik dat wel af en toe.

Draag je elke dag make-up? 
Ja, maar niet heel veel.

Wat zijn je gemiddelde cijfers op school? 
Het schooljaar is pas net begonnen, maar vorig jaar waren mijn cijfers niet al te best. Dit jaar zit ik in mijn examenjaar, dus ik moet extra EXTRA goed mijn best doen. Gelukkig heb ik er wel vertrouwen in!

Hoe doe je je haar altijd? 
Sinds ik een flink stuk van mijn haar heb laten afknippen, (waar ik super veel spijt van heb) draag ik het haast elke dag los. Soms doe ik het knot. Ik draag niet meer in een staart omdat ik dat niet leuk meer vind staan sinds mijn haar niet lang meer is. Pfff... Ik mis het echt!

Zie je er altijd goed uit? 
Haha, nee, ik vind zelf bij lange na niet. Misschien denkt iemand anders daar anders over, maar ik vind niet dat ik er elke dag super uit zie ofzo.

Ik ben er nog steeds niet uit wat het nou inhoud om een typische 'white girl' te zijn, maar iets zegt mij dat ik maar een klein beetje in de buurt kom, ondanks dat dat ik een blanke huid heb en donkerblond haar. Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden en jullie mogen 'm gerust overnemen! Denk jij dat je een white girl bent?Afbeelding(en): Tumblr

You Might Also Like

2 reacties

 1. Super leuke tag! Echt leuk om te lezen :) Ik herken me zo goed in het Starbucks stukje altijd dezelfde (ook caramel frappe) en nooit een nieuwe proberen haha. Ik heb trouwens ook een heel stuk van mijn haar af laten knippen 1 of 2 jaar terug en heb er nog steeds geen spijt van, lang haar stond me gewoon niet haha. Ik ga deze zeker een keer overnemen! Hihi, liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laat je het me weten als 'ie online staat? Lees 'm graag!
   Liefs terug! :D

   Delete