Mijn zomervakantie 2013.

Yay, my summerbreak has officially started! Ik heb maandag nog wel  'mentordag' waarbij ik met mijn klas naar het strand ga en dond...

Yay, my summerbreak has officially started! Ik heb maandag nog wel  'mentordag' waarbij ik met mijn klas naar het strand ga en donderdag moet ik mijn boeken inleveren en krijg ik mijn rapport, maar ik hoef niet meer naar school. Het voelt wel raar hoor, dit jaar is onwijs snel gegaan. Met mijn cijfers is het niet zo goed gegaan dit jaar, dus ga ik volgend jaar naar de vierde klas op mavo niveau. Ik vind het wel erg jammer dat ik niet beter mijn best heb gedaan om gewoon over te kunnen naar 4 havo, maar nu heb ik vakantie en daar moet ik van genieten! Ik ga deze vakantie een aantal leuke dingen doen, waar ik jullie graag over vertel. 

Tijdens mijn vakantie in Turkije.

Ik ga deze vakantie twee keer op vakantie; Een keer met mijn vader en zijn vriendin en een keer met mijn moeder, haar vriend en mijn opa en oma. Natuurlijk gaan mijn broertje en zusje ook mee met beide vakanties. Met mijn vader ga ik tien dagen naar Turkije, naar hetzelfde hotel als waar ik vorig jaar ben geweest. Het hotel heet Korumar en ligt in het plaatsje Kusidasi, aan de kust. Het is een onwijs mooi vijf sterren hotel en het is all inclusive! Zoals ik al zei ben ik er vorig jaar ook al geweest, dus ik weet wat ik kan verwachten, wat opzich wel fijn is. Ik kijk er heel erg naar uit!

Met mijn moeder ga ik in augustus een week naar Limburg. We gaan sowieso een dag naar Maastricht, dus dan ben ik van plan om lekker veel te shoppen. Ik mag van mijn moeder iemand meenemen, een vriendin, maar ik weet op dit moment niet zo goed wie, want bijna al mijn vriendinnen zijn al op vakantie op het moment dat ik naar Limburg ga. Ik heb er ondanks dat wel heel veel zin in, nu maar hopen dat het weer goed zal zijn!

Aan het begin van deze week ben ik al naar Parijs geweest met school! Ik had hier heel het schooljaar naar uitgekeken en dat was het zeker waard, want het was geweldig! Ik wil niet teveel vertellen over mijn tripje naar Parijs, want er komt nog een apart artikel over. In ieder geval was het echt fantastisch en ik kan niet wachten om jullie erover te vertellen!

Gemaakte foto in Parijs!

Verder ben ik ook van plan om met vriendinnen festivals te bezoeken en lekker afspreken. Verder wil ik ook graag een beetje uitgaan en zo, want ik ben bijna 16 en ik word er een beetje gek van om elke avond thuis te zitten. Ook ga ik opnieuw een baantje zoeken. Ik ga het maximale uit mijn vrije tijd halen en van elk leuk moment zal ik een stukje filmen, (Daar ben ik al mee bezig!) om er aan het eind van de vakantie een filmpje van te maken.

Hebben jullie al vakantie of moeten jullie nog even wachten? En wat gaan jullie tijdens jullie vakantie doen?Bron(nen): Korumar

You Might Also Like

1 reacties