Yeah, they're mine!

Yeah, ik heb ze! Ik heb nieuwe schoenen! Ik heb All Stars! Ik ben zo onwijs blij met mijn nieuwe schoenen, ik wil ze daarom graag aan jullie...

Yeah, ik heb ze! Ik heb nieuwe schoenen! Ik heb All Stars! Ik ben zo onwijs blij met mijn nieuwe schoenen, ik wil ze daarom graag aan jullie laten zien. I'll present you: Mijn nieuwe All Stars!




Ik heb dus zwarte, lage All Stars. Happy me! Ik heb ze gekocht bij Funki House, in Rotterdam. Funki House (Ik schrijf telkens 'Fucki' in plaats van Funki, zelfs nu weer, haha.) is een erg leuke winkel met wat alternatieve kleding. Funki House verkoopt o.a. ook Dr. Martens, Vans en Timberlands. De verkopers zijn echt heel aardig! Ik heb mijn All Stars gekocht voor €69,99.


Ik vertelde in een ander artikel dat ik witte All Stars wilde met bordeaux rode en blauwe accenten. Een vriendin kwam tijdens het shoppen met het argument dat witte schoenen heel snel vies worden, wat natuurlijk ook zeker waar is. Mijn oog viel op bordeaux rode All Stars, super mooi! Ik ging ze passen. Later kwam ik tot de conclusie dat bordeaux rood moeilijk te combineren is. Ik probeerde zwarte All Stars, deze vond ik perfect. Ik wilde ze ook nog in het donkerblauw passen, maar deze kleur vond ik te licht, waardoor die ook moeilijk te combineren zijn. Na veel getwijfel ben ik toch voor de zwarte variant gegaan. Ik wilde ze aanhouden en kreeg mijn 'oude' schoenen na het afrekenen mee in een tas. Super blij met m'n schoenen liep ik de winkel uit.



Deze schoenen zijn ondanks dat het gympen zijn erg zomers vind ik. Ik kan niet wachten om ze te kunnen combineren met een short! Mijn All Stars zitten ook zo lekker, ik had verwacht dat ik ze zou moeten inlopen, maar ze zaten meteen super goed!



Hier heb ik ze aan. Zoals je ziet kun je All Stars ook prima met een panty combineren. Ze geven je outfits een beetje 'n casual en stoere look, wat ik erg leuk vind.

Ik ben dus erg blij met m'n nieuwe schoentjes en ik ben erg blij dat ik ze heb gekocht, ondanks dat ze niet bepaald goedkoop zijn. Gelukkig zijn ze mijn geld meer dan waard. Wat vinden jullie van m'n All Stars?



Bron(nen): FunkiHouse

You Might Also Like

6 reacties

  1. Ik heb zelf nog nooit All Stars gehad maar vind ze eigenlijk wel erg leuk! Ze passen ook daadwerkelijk overal bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk , kben ook van plan om weer eens All-stars te kopen maar dan wel hogen en een opvallend kleurtje :D Leuk dat je er zo blij mee bent x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je nieuwe aankoop! Ik heb de bordeaux nog op mijn wishlist staan <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Wow jaloers haha!

      @Janet: Ja die zijn ook superleuk!
      @Puddy: Superleuk! :D
      @Hester: Ja inderdaad, ze zijn echt geweldigg. <3

      Verwijderen
  5. Superleuk! All Starts zijn echt onmisbaar, ik moet er maar ook eens een paar gaan aanschaffen!

    Wil je elkaar ook op Facebook en instagram volgen, laat het me weten!

    Groetjes!

    http://juicyonfashions.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen