New lay-out, fresh start.

Zoals jullie vast wel kunnen zien is er iets veranderd aan mijn blog, namelijk de header. Het koste me veel moeite om er weer eentje in elka...

Zoals jullie vast wel kunnen zien is er iets veranderd aan mijn blog, namelijk de header. Het koste me veel moeite om er weer eentje in elkaar te zetten, maar het is gelukt. Ik wilde onder andere een nieuwe header omdat de oude mij een beetje aan de winter deed denken en ik vond dat mijn blog wel een lente-achtig sfeertje kon gebruiken!

Ook ga ik vanaf vandaag véél meer artikels plaatsen, want ik heb wel wat goed te maken! Ik kreeg vandaag onder de les opeens heel veel inspiratie, dus ben ik gaan plannen en nu staan er voor de komende weken heel veel artikels in de planning. Eindelijk, ik heb weer inspiratie en ik kan eindelijk vooruit schrijven. Ik heb ook besloten dat ik buiten een 'gewoon' artikel, ook dagelijks een artikeltje plaats over hoe mijn dag was, wat ik voel of wat ik aan heb, enzovoort. Ik vind dat soort artikels zelf altijd heel leuk om te lezen op andere blogs, dus besloot ik er zelf ook wat mee te doen. Er komen dus vanaf vandaag twee artikels per dag online. Dit is best veel, dus ik hoop dat ik het vol blijf houden na een tijdje. Ik denk het wel, aangezien ik een 'speciaal' schrift heb waar in ik nu planningen maak voor mijn blog, super handig!
Hopelijk vinden jullie het leuker om mijn blog te bezoeken als ik wat vaker een artikel online zet. By the way, wat vinden jullie van mijn nieuwe header?

Afbeelding(en): WeHeartIt

You Might Also Like

1 reacties

  1. Hij is leuk geworden! Ik hoop dat je het vol blijft houden!

    ReplyDelete