Lentekriebels en zo.

De zomer en lente zijn by far mijn meest favoriete seizoenen. Vandaag was het een heerlijke lente dag; de zon scheen en de temperatuur was...

De zomer en lente zijn by far mijn meest favoriete seizoenen. Vandaag was het een heerlijke lente dag; de zon scheen en de temperatuur was meer dan prima. Het was de eerste lentedag waarop ik iets zonder mouwen naar school kon dragen, heerlijk. Dagen als deze doen wat met me, ik ben zoveel vrolijker met een beetje goed weer, maar wat dat betreft ben ik vast niet de enige! Om lekker in een 'pre-summervibe' te komen, vertel ik jullie graag wat mijn favoriete zomerliedjes zijn, mijn favoriete
zomerluchtje, wat ik het liefst drink of eet in de zomer en lente enzovoort. Enjoy!

Welk liedje luister je het liefst tijdens de lente of zomer?
Toevallig ook op dit moment luister ik 'I need your love' van Ellie Goulding en Calvin Harris. Het liedje geeft me een super blij gevoel en wekt ook van die verliefde gevoelens bij me op, wat niet zo gek is wat de titel betreft. Het is echt zo'n nummer waar je lekker op kan dansen, en stiekem doe ik dat ook wel achter mijn laptopje, haha. Vooral het begin vind ik leuk.




Wat ik ook een erg leuk en vrolijk liedje vind is 'The way' van Ariana Grande en Mac Miller. Echt weer zo'n dansliedje net zoals het liedje hierboven, vind ik toch meer bij de zomer passen denk ik zo. Ik vind het clipje ook wel schattig, alleen heel vreemd dat Ariana en Mac Miller zoenen aan het einde van het filmpje, Ariana heeft toch een vriendje? Nou ja, ik zal wel wat gemist hebben  of zo, haha. In ieder geval vind ik het een leuk liedje en het draait immers om de muziek!


Wat eet of drink je het liefst bij het warme weer?
Wat ik definitly het liefst drink als het lekker weer is, is een home made smoothie! Mijn opa en oma nemen altijd zelfgemaakte smoothie mee als ze langskomen bij ons thuis, errug lekker! Qua avondeten eet ik het liefst koude gerechten, zoals een salade, vooral tijdens de zomer (in de lente maakt het niet heel veel uit). Voor mij geen warme gerechten als het warm is en al helemaal geen Oosters (pittig!) eten. Salades vind ik echt super lekker als er bijvoorbeeld stukjes appel in zitten of blokjes kaas. Als snack eet ik het liefst sandwiches met zalm of kaas met komkommer 's zomers of als het lekker lenteweer is, yummm.

Wat is je favoriete geurtje tijdens de zomer of een warme lente?
Lekker zomerse parfums, maar dat is natuurlijk wel erg voor de hand liggend! Ik kan erg genieten van pas gemaaid gras in de lente, of van zonnebrandolie in de zomer.

Jou favoriete plek als het lekker weer is?
Ik zou heel graag op het strand willen zijn, met leuke muziek, mooie, zomerse kleren en een klein beetje drank. Een strandfeest dus, met leuke mensen (a.k.a. jongens) en natuurlijk tot 's avonds laat heerlijk warm weer. Helaas heb ik zoiets nog nooit meegemaakt, maar dat komt vast nog wel. :)
Jou favoriete zomer of lente accessoire?
Ik zou zeggen een zonnebril, want dat is natuurlijk een onmisbaar item als de zon schijnt. Helaas heb ik mijn perfecte zonnebril nog niet in bezit, ik heb wel een hele leuke gezien bij de H&M! Die ga ik dus waarschijnlijk ergens in mei kopen. Wat ik echt héél erg leuk vind om te dragen tijdens de zomer of lente zijn van die souvenirs armbandjes uit vakantielanden. Tot nu toe heb ik er een paar uit Italië, en een uit Spanje en Afrika, maar die heb ik van mijn vader gekregen dus ik ben er niet zelf geweest. Dit jaar ga ik er eentje in Parijs (Ik ga met school naar Parijs!) kopen en in Turkije, want daar ga ik dit jaar heen!

Wat doe je het liefst als het warm is buiten?
Als het een beetje warm is laat ik graag de hond uit, ga ik een ijsje halen met vriendinnen of ga ik in de tuin zitten en een boek lezen. In de meivakantie ga ik als het een beetje goed weer is met vriendinnen een dagje picnicken ergens; smoothies maken, broodjes smeren, aardbijen mee, cupcakes en koekjes bakken, zoveel mogelijk zelf maken. In het bos bij ons in de buurt  zoeken we een mooi plekje uit en terwijl we van het mooie weer genieten en kletsen, komt alles vast wel op!

Wat is je favoriete vakantieland?
Mijn twee favoriete vakantie landen zijn Italië en Turkije. Italië omdat ik zelf deels Italiaans ben en een deel van mijn familie er woont  en ook omdat ik het gewoon een onwijs leuk en mooi land vind. En Turkije omdat ik daar vorig jaar voor het eerst naar toe ben geweest en ik daar een onwijs fijne ervaring heb gehad en de zee is daar zo onwijs mooi!


Noem nog een pluspunt aan de zomer en lente.
Ik kan er eerlijk gezegd wel 100 bedenken! De bloemetjes die weer gaan groeien, de pasgeboren dieren, de zon, de fijne temperatuurtjes, de lekker luchtige kleding, de vrolijke zomerliedjes, dingen buiten doen en ga zo maar door. Ik word zo blij van deze twee seizoenen, ze passen écht bij mij.

Als ik zo naar dit artikel kijk lijkt 'ie best wel op een tag, daarom mag je deze 'tag' gerust overnemen, ik zou het erg leuk vinden. Als jullie deze vragen ook hebben ingevuld op jullie blog, moeten jullie het me even laten weten! Houden jullie ook zoveel van de zomer en lente?


Afbeelding(en): WeHeartIt

You Might Also Like

3 reacties

  1. Leuk! Hopelijk krijgen we weer snel zulk goed weer als vandaag en gister :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel!
    Italie is ook een van mijn favoriete landen, heeerlijk al dat lekkere eten en meestal ook het weer!

    BeantwoordenVerwijderen