Mijn eerste shoplog-video - I feel so awkward!

Zoals jullie in de titel kunnen lezen heb ik een filmpje voor jullie! Het is een shoplog die ik samen met een vriendin heb opgenomen nadat...

Zoals jullie in de titel kunnen lezen heb ik een filmpje voor jullie! Het is een shoplog die ik samen met een vriendin heb opgenomen nadat we naar de Alexandrium waren geweest, een winkelcentrum. Het is natuurlijk geen top video, de belichting is slecht, de kwaliteit is slecht en we verspreken ons veel, maar hopelijk vinden jullie het wel leuk om te zien. Veel kijkplezier met m'n eerste (mini) shoplog-video!
Nog een keer alle aankopen op een rij, mocht je het niet goed verstaan hebben:
Rood-bruine tas: H&M, €20,- 
Legergroene tas: H&M, €20,-
Haar clip: H&M, €4,95
Ring: H&M, €4,95
Bodybutter: The Bodyshop, €6,-
Body mist: The Bodyshop, €12,-
Maskertje: The Bodyshop, €2,50
Lipbalsem: The Bodyshop, €7,- 
Galaxy skinnyjeans: New Yorker, €30,-

Even over iets anders: Zoals jullie horen is mijn stem heel hees. (of schor, hoe je het ook wilt noemen.) Nee, ik heb geen keelpijn, ben niet schor of iets anders, het komt door mijn stembanden. Ik heb ook al meerdere keren een verslag erover geschreven, die verslagen kun je hier lezen. Ik hoop dat jullie mijn stem gewoon accepteren, (Want iedereen heeft wel iets!) en dat ik gewoon leuke reacties op dit filmpje krijg, (Tenzij het over het filmpje zelf gaat, je mag natuurlijk wel zeggen dat je het een verschrikkelijk saai filmpje vind, bijvoorbeeld.)  want ik vond het best eng om dit filmpje te uploaden, daarom heb ik hem ook niet op Youtube gezet. Hoe dan ook, laat me weten of jullie het leuk vinden als ik filmpjes ga maken voor mijn blog, uiteraard met een goede camera. :) 

You Might Also Like

9 reacties

 1. Ik weet niet hoe je hem dan hebt geüpload als je hem niet via YouTube hebt gedaan, ik kan 'm niet zien namelijk! Ben wel benieuwd :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja klopt, hij doet het niet, maar ik durf hem niet op yt te zetten... Of.. Ohja, ik kan de reacties wel uitschakelen! =D

   Delete
  2. Hij staat er op! Spannend omg haha. ^^

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijn eerste video staat ook nog steeds online en niemand kijkt ernaar joh ;)

   Delete
 3. Het is een leuk filmpje geworden hoor! Gezellig zo met z'n tweetjes :) Inderdaad wel een beetje slechte kwaliteit, maar dat snap ik wel hoor als het je eerste filmpje is. De items zijn leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Ik neem vanaf volgende week gewoon altijd me camera mee naar me vader en weer naar me moeder, kan ik altijd gewoon goede filmpjes maken haha. :)

   Delete
 4. Wat knap dat je dit hier neer durft te zetten en uit je comfort zone stapt, terwijl je je schaamt voor je stem. Ik snap dat t lastig is, maar ik vind t knap van je!

  ReplyDelete