Haarbandjes: Yay or nay?

Vandaag droeg ik naar school een haarbandje, maar al snel deed ik 'm weer uit. Op een of andere manier vond ik 'm niet zo leuk meer ...

Vandaag droeg ik naar school een haarbandje, maar al snel deed ik 'm weer uit. Op een of andere manier vond ik 'm niet zo leuk meer staan opeens, ik vond het iets kinderachtigs hebben. Ik deed hem dus uit en maakte mijn haren vast doormiddel van een rommelige staart. Maar oké, back to the point: Haarbandjes.

 
Het haarbandje (of diadeem, zo noemen mensen het ook wel.) dat ik droeg heb ik vorig jaar bij de H&M gekocht, omdat ik mijn pony toen liet groeien. Het was dus vooral handig. Het waren 2 bandjes, een donkerbruine en een lichtbruine. Ik draag haarbandjes dus niet vaak omdat ik me een klein beetje kinderijk voel als ik er een draag, geen idee waarom. Het ligt natuurlijk wel aan de manier waarop je ze draagt, daarom heb ik wat foto's opgezocht van random meisjes die een haarbandje dragen, en waarvan ík vind dat het (wel) leuk staat.

Dit is dan weer een haarband (of diadeem) die ik heel leuk vind. Zo'n soort zag ik in Duitsland, (Maar dan met minder studs en zonder spikes, en hij was lichtbruin.) maar ik kocht 'm niet omdat ik dacht: 'Ga ik die echt dragen?' 
 


 
Op de bovenstaande foto's zie je meisjes met haarbandjes die op een (vind ik) leuke manier zijn gedragen. Zoals je ziet staan op 2 van de 3 foto's een meisje met haar haren vast, dus jullie begrijpen waarschijnlijk dat ik dit leuker vind in combinatie met een haarbandje. Helaas blijft dat bij mij niet heel goed zitten, het haarbandje glijd dan van mijn hoofd... En wat betreft een haarbandje in combinatie met los haar, mij staat dat niet zo.
 
Dus, wat vinden jullie? Zijn haarbandje lichtelijk kinderlijk of niet? Dragen jullie weleens een haarbandje? 
 
 
 
Afbeelding(en): WeHeartIt

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik draag het ook nooit, vind het inderdaad een beetje kinderachtig. En het zit ook niet zo lekker ^^

    ReplyDelete
  2. Ik hou niet zo van haarbandjes, maar die met kant is wel heel cute! x

    ReplyDelete
  3. Soms vind ik ze wel leuk, heeeel soms haha! liefs.

    ReplyDelete