Dipdyed my hair again! + Review haarverf.

Yeah, ik heb mijn haar weer ge-dipdyed! In de zomervakantie had ik mijn haarpunten paars-achtig rood geverfd. Helaas was het er voordat het ...

Yeah, ik heb mijn haar weer ge-dipdyed! In de zomervakantie had ik mijn haarpunten paars-achtig rood geverfd. Helaas was het er voordat het nieuwe schooljaar begon, alweer uit. Waarschijnlijk had ik verkeerde verf gekocht. Ondanks dat de verf er snel uit was, vond ik het erg leuk en was ik vast besloten om het weer te doen. Mijn opa en oma wisten dit en voor mijn verjaardag gaven ze mij geld om het bij de kapper te laten doen voor een beter resultaat. Vandaag heb ik alsnog geld gespendeert aan een pakje haarverf om het nogmaals te proberen, dit keer met (zeker weten) permanente verf.


De haarverf kwam van het merk 'Naturtint'. (Waarschijnlijk) een Duits merk dat gericht is op natuurlijke ingrediënten. Het pakje kostte €6,99 en ik kocht het bij een plaatselijke drogist, maar je kunt het ook zeker weten bij drogisten als de Etos kopen etc. Ik had voor dit merk gekozen omdat de kleuren er wat natuurlijker uitzien, zodat, als het zou mislukken de kleur niet héél erg zo opvallen.

De kleur die ik heb gekozen is een paars/rood-achtige kleur, maar op mijn haar is de kleur iets meer paars dat dan te verpakking mij vertelde, wat ik uiteindelijk ook wel leuk vind.

In de verpakking zaten handschoentjes, haarverf, 'iets waarmee je de haarverf moest mengen', de gebruiksaanwijzing, shampoo en een conditioner om de kleur te optimaliseren. Ik heb alles uit de verpakking, volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt, behalve de conditioner. Dit heb ik gedaan omdat ik niet wist hoe de kleur eruit zag als het droog zou zijn, en het wat minder opvallend zou zijn als het zou mislukken. (Aangezien ik de kleur erg mooi vind, was ik mijn haar vanavond nog een keer met de conditioner.)

Ik ben erg positief over de haarverf van Naturtint. Het enige minpuntje is dat de kleur wat meer paars is in mijn haar dan dat op de verpakking stond, maar dat vind ik uiteindelijk alleen maar leuk. En nu maar hopen dat de verf lang in mijn haar blijft zitten!

Zijn jullie al benieuwd? De foto's zijn gemaakt met mijn Blackberry, dus de foto's zijn niet van hele goede kwaliteit, maar dit is het resultaat: 
Het lijkt op de foto's iets roder dan dat het is. (Of het ligt aan het licht.) Ik vind het resultaat heel leuk, en jullie? Ik hoop wel dat de verf er lang in blijft zitten, anders voel ik me wel schuldig dat ik niet gewoon naar de kapper ben geweest. Maargoed, we'll see.
 
 
 
Afbeeldingen: WeHeartIt

You Might Also Like

2 reacties