About the girl

Nou, hoi! Blijkbaar wil je wat meer over me weten. Obviously ben je hier daarvoor op de juiste pagina. 

Mijn naam is Romana. Dat is een Italiaanse naam en daar ben ik ook heel blij mee (een tikkeltje minder toen Toeter met Romana op de scooter op het internet verscheen, maar dat terzijde). Ik ben half Italiaans en daar ben ik ook nog al trots op. Ik geloof dat dat ook een beetje bij het Italiaans zijn hoort.
Ik heb al een aantal jaar geleden besloten dat ik van reizen mijn levensdoel wil maken. Ik wil gewoon veel van de wereld zien en dat kan een stad drie provincies verderop zijn of de andere kant van de wereld, ik ben gewoon veel te bang om iets niet gezien te hebben. Reizen dus, heel origineel is het misschien niet. 
Verder winkel ik graag, luister ik héél graag naar The Weeknd (en naar Nirvana, de RHCP, Pearl Jam en Metallica. Lekker contrasterend), eet ik graag pasta (of spareribs) met vriendinnen. Ik speel soms piano (al oefen ik veel te weinig) en schrijf ik graag (maar dat is waarschijnlijk niet super verrassend). In mei 2017 heb ik de opleiding redactioneel medewerker in Rotterdam afgerond; een soort journalistiek voor mbo, maar écht heel tof. En ik leer graag Italiaans. 
Verder heb ik nog een aantal bijbaantjes. In september 2017 ben ik begonnen met de studie Communication and Multimedia Design, in Utrecht. 

Als er nog iets is wat je over mij wil weten, kun je me altijd een berichtje sturen. 

Mille baci (= veel liefs),


Romana