Wishlist | 28-1-2016 (met mouse-over images)

Ik blog zó veel de laatste tijd! Ik heb lekker veel inspiratie de laatste tijd én vaak lenen een paar schooluren in de week zich als mijn zo...

Ik blog zó veel de laatste tijd! Ik heb lekker veel inspiratie de laatste tijd én vaak lenen een paar schooluren in de week zich als mijn zogenaamde bloguurtjes - soort van. Vandaag wil ik mijn wishlist met jullie delen en die wordt steeds langer. De hele maand januari heb ik uitgekeken naar februari, omdat er in die maand veel leuke dingen staan te gebeuren en het is naar mijn mening de laatste officiële wintermaand. Jaaa, ik kan niet wachten tot het lente wordt! Al begint de lente pas écht op 21 maart. Anyway, daarom is mijn wishlist een beetje spring-orientated. Kijken jullie mee? (En trouwens, ik word toch wel een beetje gek van mijn super cliché leads van mij. Oh well)

Ga met je muis over de afbeeldingen heen om de winkel en prijs te zien en klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan! 

Brandy Melville

ZARA (al in mijn bezit!)
Elise Store

Pieces
Elise Store

Abercrombie & Fitch


En dan is dit mijn current wishlist. Het was écht een heel gedoe om de mouse-over images te maken en de eerste keer dat ik 't probeerde, mislukte het totaal. Maar oefening baart kunst en ik ben hier best trots op. Wat vinden jullie ervan? En wat vinden jullie van de items die ik op m'n verlanglijstje heb staan? Laat 't me weten in de comments. (Ook weer lekker cliché dit, damn it)

XO. 

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wauw wat een leuke spulletjes staan erop!

  ReplyDelete
 2. Ohh leuke wishlist! Die trui van Zara (die je al hebt haha) is echt super leuk! Tof gedaan ook met die mouse-over images :D

  - Saskia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey! Thanks voor je reactie! Alleen bedoel ik niet de trui op het plaatje, maar de broek! :)

   Delete