Genomineerd voor de Versatile bloggersaward

Ik ben onlangs (weer) genomineerd voor een bloggersaward. Eerder heb ik al twee keer geschreven over de Liebster bloggersaward en dit keer g...

Ik ben onlangs (weer) genomineerd voor een bloggersaward. Eerder heb ik al twee keer geschreven over de Liebster bloggersaward en dit keer gaat het om de Versatile bloggersaward. Wat al die nominaties en awards inhouden, snap ik nooit helemaal, maar het is wel een goed excuus om weer wat crap over jezelf op je blog te zetten. Want ook weer bij dit award geldt dat je maar liefs zeven feitjes over jezelf moet vertellen in een blogpost. Let's go!

First things first, het is ook een 'regel' dat je degene bedankt die jou genomineerd heeft. In mijn geval is dat Rusha van Red Luna Lights. Thank you, Rusha, voor de nominatie. Ik vind trouwens dat je een coole naam hebt. :)

Rusha's blog

Goed en dan nu de zeven feitjes over moi. Nu moet ik even bedenken wat ik nou al eens over mezelf heb verteld en wat niet, maar de laatste tijd heb ik wel wat nieuwe lezers erbij gekregen, dus zoveel maakt het eigenlijk ook niet uit.

♥ Sinds een tijdje ben ik obsessed met trouwen. Bruidsjurken, betoverende trouwlocaties, romantische aanzoeken en the actual ring... Niet dat ik opeens denk de ware gevonden te hebben of zo hoor en dat ik er daarom opeens zoveel over aan het denken ben, maar erover dromen is altijd leuk, toch? To be veeeery honest, mijn ultieme droomjurk heb ik al helemaal bedacht én uitgetekend. Nu nog m'n prins op het witte paard vinden (en het met diegene uithouden tot het überhaupt tijd is om te gaan trouwen). 

♥ Ik vind wijn best lekker en rood vind ik lekkerder dan wit. Ik vind wijn zelfs zo lekker dat ik er af en toe nét iets teveel van drink. En dan biedt iemand toevallig ook nog een Bacardi Cola aan en een Jillz... En dan gaat het opeens hard. Ik heb daarbij soms ook wel een beetje last van peer preasure. Maar nog nooit is er écht iets mis gegaan terwijl ik aangeschoten of zelfs dronken ben geweest en daarbij komt het zo weinig voor, dat ik het niet erg vind. ♥ Mijn favoriete Italiaanse gerecht is Gnocchi. En mijn broertje en zusje snappen dat maar niet, maar ik vind het zo. super. lekker! Nu ik er aan denk, krijg ik er trek in.

♥ Mijn favoriete bezigheid in de sportschool is het doen van squats. Brazillian butt goals much. Trainen met gewichtjes vind ik echt super leuk. Kennen jullie BBB? Zulke oefeningen doe ik het liefst. 

♥ Mijn stiekeme hobby is zingen. Ja, de laatste tijd ben ik er wat serieuzer mee bezig. Ik weet dat ik niet de meest perfecte stem heb (en zoals jullie kunnen opmaken uit de tientallen artikelen die ik online heb gezet de afgelopen jaren, ben ik niet altijd gelukkig geweest met mijn stem), maar zingen kan ik op zich best wel. De techniek is er en af en toe verbaas ik mezelf echt met mijn stem. Misschien dat ik binnenkort wel een zangfilmpje op m'm blog zet! If I only have the guts... 

(Zijn we er al?! Ik weet niets meer!)

♥ Mijn favoriete drankje is ice tea en dan perzik smaak. 

♥ Ik kan niet wachten op mezelf te wonen en dan m'n huisje (of waarschijnlijk appartementje) in te richten precies zoals ik wil. Ik zou dolgraag een wand willen volplakken met land- en wereldkaarten. 


Een scène ui ATU. En dat is Jim Sturgess. :) (Bron)

♥ En dan nog eentje extra, omdat ik nu net nadat ik er eindelijk zeven heb, er opeens nog eentje weet: mijn lievelingsfilm is sinds kort Across The Universe. Een super leuke, vrolijke, maar vooral intense film over de Vietnam oorlog in Amerika. Met muziek van The Beatles. En hotties Joe Anderson en Jim Sturgess, ook niet geheel onbelangrijk. De film is echt een aanrader!

Yes, ik heb de zeven (en zelfs acht) behaald! Soms is het echt lastig om dingen over jezelf te moeten verzinnen, vooral als je al zoveel over jezelf verteld hebt op je blog. Toch ben ik ook van mening dat ik nog tientallen andere feitjes over mezelf zou kunnen vertellen, maar die komen momenteel gewoon niet bij me op. Ik hoop dat jullie deze feiten over mij in ieder geval leuk vonden om te lezen!

Als laatste onderdeel is het de bedoeling dat je vijftien andere bloggers nomineert voor de Versatile award, maar eerlijk gezegd weet ik niet of ik wel vijftien blogs ken, die de tag zouden invullen. Daarom tag ik maar gewoon iedere blogger die dit leest. Ik ga nu snel verder met een schoolopdracht (want ik schrijf dit artikel op school, maar het wordt onderhand wel tijd om daadwerkelijk iets aan school te gaan doen). Ik wens jullie een fijne week toe. :)

Veel liefs! xoxo

You Might Also Like

3 reacties

 1. Brava Romana
  Mooi verhaal....echter.....!
  Wel oppassen met alcoholgebruik.
  Op je zelf wonen heel leuk, wel goed over nadenken, het is een groot stap.
  Zingen is leuk door singen wordt een mens vrolijk. Ook muziek maak mensen blij. Dus zing en speel zoveel je kan.
  Romana wij zijn benieuwd naar je volgende blog.
  Ciao bella...abbraccio ed un bacione.

  ReplyDelete
 2. Wij zijn nu precies bezig over de Vietnamoorlog op school en het is uhhh best een beetje vaag allemaal, dus misschien dat ik die film maar eens moet gaan zien haha. Thanks voor de tip :)

  ReplyDelete
 3. Leuke post! Omg ik kan ook niet wachten tot ik op mezelf kan wonen, kijk er zo erg naar uit om eindelijk een eigen plekje te hebben die ik zelf kan inrichten. Can't wait!

  ReplyDelete