Outfits: maxi skirt

Gister was het zo'n typische zondag waarop ik geen idee had wat ik moest gaan doen, tot het opeens begon te kriebelen om te gaan filmen...

Gister was het zo'n typische zondag waarop ik geen idee had wat ik moest gaan doen, tot het opeens begon te kriebelen om te gaan filmen. Ik wilde in eerste instantie met mijn zusje naar buiten gaan zodat zij me in het park kon gaan filmen (haha), maar m'n zusje moest aan haar werkstuk werken en dus kon ik niet echt naar buiten gaan, omdat ik niemand anders had om mij te filmen. En aangezien ik geen statief heb, zou het lastig zijn om mezelf buiten te gaan filmen.

Daarom besloot ik maar in mijn eigen kamer te gaan filmen. Gelukkig is het behang op mijn kastdeuren mooi genoeg om als achtergrond te dienen en ik zette mijn bureaustoel maar op mijn bed zodat mijn camera hoog genoeg was om mij te kunnen filmen (en niet alleen mijn benen, haha). In het filmpje wat ik vervolgens heb gemaakt (en bewerkt met Windows Movie Maker, maar ik ben wél trots op het resultaat! #bewerkingsskills enzo) zie je twee verschillende outfits met een maxi skirt. Een kledingstuk wat je wellicht gelijk aan de zomer doet denken en daarom ook niet zo geschikt lijkt om te dragen in de koudere seizoenen, maar niks is minder waar! 

Bekijk 'm in HD! :)

Het duurde uiteindelijk een halve dag om het filmpje opgeslagen te krijgen en op Youtube te zetten, omdat mijn laptop maar bleef uitvallen tijdens het opslaan. Gelukkig staat ie er nu op! Het foutje aan het einde van de video is een beetje jammer, maar verder ben ik er best trots op. Ik hoop dat jullie 'm net zo leuk vinden als ik. Laat 't me maar weten in de comments. :)

Q: wat vind jij van maxi skirts en draag jij ze tijdens de koudere seizoenen ook of niet? 

You Might Also Like

1 reacties

 1. Ciao bella
  Wat een leuke video....echt ...echt ....echt!!!!
  Ga zo door & aaan new movie star is born!!!!
  Als wij een cijfer moeten geven, dan wordt het een volle 7+.
  Carissima Romana....siamo veramente orgogliosi di te

  ReplyDelete