Mijn Koninginnedag 2013.

Bloggen is zo leuk, maar ik doe het véél te weinig. Dat blijkt maar weer, want het is er totaal bij ingeschoten afgelopen dagen... Ehh... Oe...

Bloggen is zo leuk, maar ik doe het véél te weinig. Dat blijkt maar weer, want het is er totaal bij ingeschoten afgelopen dagen... Ehh... Oeps. Anyways, ik heb de afgelopen dagen weer wat inspiratie opgedaan dus er komen weer dagelijks artikels aan! Het leek mij wel leuk om te vertellen wat ik gister tijdens Koninginnedag heb gedaan, dat is dit artikel dus.
Als eerst zal ik het maar over mijn Koninginnedag zelf hebben, want gister heb ik, zonder dat te hebben verteld, toch iets heel leuks gedaan (of beter gezegd geluisterd). De vriend van mijn moeder komt uit Amerika en speelt keyboard en hij zingt. (Ik krijg ook keyboardles van hem!) Sinds een tijdje zit hij in een band genaamd 'Tissum' de vriend van mijn moeder speelt hierin keyboard en zingt. Het leuke was dat de band gister mocht optreden ergens in Zevenhuizen en ik heb het gezien. Ik vond het erg leuk om de vriend van mijn moeder zo te zien stralen en de muziek was ook erg leuk. Ze hebben vrijwel heel de dag gespeeld en vooral na 16.00 uur waren er heel erg veel mensen aan het luisteren en kijken. Zelf ging ik rond 17.00 uur naar huis omdat ik erg moe was, maar mijn moeder zei dat ik het leukste deel had gemist: Ze vertelde dat er heel erg veel mensen speciaal voor haar vriend klapten en dat er allemaal mensen gingen dansen. Ik vind het jammer dat ik het heb gemist, maar wát ik heb gezien vond ik erg leuk.

Tissum, niet gister met Koninginnedag, maar tijdens een ander optreden. Aan het begin van het filmpje speelt de vriend van mijn moeder keyboard en dat vind ik zo mooi! Ze spelen trouwens ook 'rock' liedjes en zo, aangezien dit een redelijk langzaam liedje is. 

Verder heb ik ook rondgelopen tussen kraampjes en zo, maar ik heb niks gekocht behalve wat te eten. Ikzelf verkoop nooit mijn spulletjes tijdens Koninginnedag, ik ben er gewoon niet goed in, want ik ben nou niet de persoon die schreeuwend: ''... VOOR €1 EURO!'' gaat roepen haha, niet dat iedereen dat doet, maar ik ben gewoon geen goede verkoper. Ik heb een keer toen ik een jaar of tien was wel wat verkocht, en toen had ik €7,50 verdient volgensmij. Mijn zusje heeft gister wel heel wat verdiend; €20,- aan het ophalen van bekertjes!

En dan natuurlijk nog de troonswisseling! Ik moet zeggen dat ik Konninginnedag nooit zo bijzonder vind, maar de troonswisseling vond ik wel mooi, maar vooral omdat het zo historisch is. Tussen 14.00 en 15.30 heb ik zitten kijken, maar ik ben afgehaakt bij het eeuwigdurende ''Ik beloof.'' - gedoe. (Dat andere zinnetje ben ik vergeten.) Ik vond het wel heel erg mooi om te zien en wat zag Maxima er mooi uit! Ik vind de jurk die ze aanhad echt super mooi.


Ik heb geen tompoucen gegeten en ik had niks aan wat oranje was en er stonden ook geen gekleurde vlaggetjes op mijn gezicht, maar ik vond Koninginnedag wel heel leuk, en volgend jaar ga ik iets actiever mee doen: Geen spullen verkopen op de rommelmarkt, maar lekker feesten met vriendinnen met een oranje kroontje op, op 27 april. Op Koningsdag.

Ik heb een hele leuke Koninginnedag gehad en jullie?


Afbeelding(en): Google || Bron(nen): Tissum

You Might Also Like

3 reacties

  1. voorwaardelijk helpe mij god allemachtig hihi

    ReplyDelete
  2. great blog! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

    ReplyDelete
  3. Leuke blog heb je! Al is koninginnedag al weer even geleden, ik heb ook een lekkere koninginnedag gehad al hou ik er niet eens zo van. Liefs

    ReplyDelete