Naveltruitjes/cropped tops - trend?!

Ik heb weer een aantal dagen niks van mezelf laten horen, maar aangezien ik volgende week een weekje vakantie heb, zullen er weer een flink ...

Ik heb weer een aantal dagen niks van mezelf laten horen, maar aangezien ik volgende week een weekje vakantie heb, zullen er weer een flink aantal artikels online komen.
Ik was van de week aan het kijken op verschillende webshops like Forever21 en H&M om wat inspiratie op te doen. Wat mij heel erg opviel dat er vooral bij de H&M en Forever21 héél veel naveltruitjes en cropped tops te koop waren. Een trend het komende voorjaar? I like.

Forever21 - €17,75.Ik zou het echt heel leuk vinden als naveltruitjes en cropped tops weer een trend worden dit voorjaar. Jammer genoeg heb ik er nooit veel mensen in zien lopen, maar ik snap het aan de andere kant ook wel. Het is toch een 'ander' stukje wat je van je lichaam laat zien, namelijk je buik. Naast dat niet iedereen zich zeker voelt over haar buik, kan het soms ook 'te uitdagend' overkomen voor sommige mensen, bijvoorbeeld op school kan het nét too much zijn. Gelukkig kun je kledingstukken zo combineren dat iets er niet 'te netjes' of in dit geval 'te uidagend' uit ziet. Ik vind het leuk om een naveltruitje of cropped top te combineren met een high waist short, een skinnyjeans die hoog in je taille zit, of een rokje.


De outfit van hierboven vind ik heel erg leuk. (Alleen de combinatie van een rokje en een dik vest vind ik een beetje vreemd, maarja.) Ik heb op verschillende kledingsites veel leuke cropped tops en naveltruitjes gezien, die ik graag zou willen hebben. De meeste komen van Forever21, en ze verschillen erg van prijs. Sommige truitjes zijn heel duur, en ik zou ze lang niet allemaal kunnen kopen.
Nirvana cropped top (HEBBEN, HEBBEN!) - Forever21, €13,75.
Naveltruitje met roze strepen - Forever21, €3,99 in de sale!
Free spirit naveltruitje - Forever21, €12,75.
Cropped truitje met lange mouwen - H&M, €49,95.
Blauwe cropped top met witte strepen - Forever21. €8,75.
Ik vind deze shirtjes echt super leuk. Vooral het roze hempje met 'Nirvana' erop, die ga ik sowieso kopen. Tijdens de zomer zie ik mezelf echt wel in een naveltruitje lopen. Wat vinden jullie van naveltruitjes/cropped tops? Hopen jullie dat het weer een trend wordt of niet?
Afbeelding(en): WeHeartIt, Forever21, H&M || Bron(nen): Forever21, H&M


You Might Also Like

7 reacties

 1. Ik vind het ook wel leuk, maar dan moet er wel iets onder zitten. Ik ben niet zo van de "openbare" blote buiken. haha!

  Xx Alex

  ReplyDelete
 2. Best leuk eigenlijk! Lekker zomers.

  ReplyDelete
 3. Haha, hier ben ik dan weer :) Die 2e foto is leuk en die shirtjes zien er best leuk uit! :))

  Xx Alex

  ReplyDelete
 4. Ik vind het een leuke trend, maar ik zou het zelf nooit dragen.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Leuke trend! Ik denk alleen niet dat ik het zelf zou dragen

  xo
  www.feathersandfantasy.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Vroeger droeg ik best veel naveltruitjes, maar toen had ik er ook het lichaam voor. Nu zou ik het niet zo snel meer doen.

  ReplyDelete