Nieuwe schoenen!

Gister ging ik ein-de-lijk nieuwe schoenen kopen met mijn moeder! Schoenen kopen vind ik altijd erg moeilijk, ik heb nu (gelukkig) maat 37, ...

Gister ging ik ein-de-lijk nieuwe schoenen kopen met mijn moeder! Schoenen kopen vind ik altijd erg moeilijk, ik heb nu (gelukkig) maat 37, niet zo lang geleden had ik nog maat 36 en met die kleine maat is het erg lastig om leuke schoenen te vinden, vind ik. Ook zijn mijn voeten best smal en is een voet net iets kleiner dan de ander, dus dat maakt het ook iets moeilijker. Maar het is gelukt hoor, ik heb nieuwe schoenen!

Dit zijn ze dan, mijn nieuwe schoenen. Het zijn lichtbruine, platte laarsjes met wol aan de binnenkant. De schoenen zijn van (nep)leer en su├Ęde.  Op de schoenen zitten riempjes en gespen. De schoenen geven een stoere uitstraling en ze zijn lekker warm. Ik heb ze gekocht bij Van Haren voor €30,-. Niet heel duur dus!
Hier zie je hoe ze er van de zijkant uitzien, als ik ze aanheb. Ik had ook nog een foto van de voorkant, maar die ben ik kwijt. 

Hier ze je de riempjes. De schoenen hebben geen rits of iets anders om het aandoen makkelijker aan te kunnen doen, dus het is niet heel simpel om ze aan te trekken. Sorry voor de slechte foto kwaliteit trouwens, ik heb de foto's gemaakt met mijn mobiel omdat ik mijn camera bij mijn vader ben vergeten. 

Hier zie je schoenen van de achterkant. De zool is helemaal plat, dus er zit geen hakje in ofzo. Dit loopt erg lekker en geeft ook een stoere uitstraling. 

Zo, dat was een kort artikeltje over mijn nieuwe schoenen. Maar ik ben er blij mee! Ze passen ook overal bij, zelfs onder een rokje en ze zijn lekker warm. Handig voor de winter! Hebben jullie al nieuwe schoenen gekocht voor de winter?

You Might Also Like

4 reacties

 1. Leuke laarsjes! Ze hebben wel een stoere uitstraling ja :)

  ReplyDelete
 2. Zulke schoenen vind ik altijd prachtig! Zeker als je ze goed combineert, al passen ze bijna overal bij haha!

  ReplyDelete
 3. Super leuke schoenen! Enkellaarsjes zijn altijd fijn. Ik ben je gaan volgen, liefs :)

  ReplyDelete
 4. Leuke schoenen. Veel plezier ermee!

  ReplyDelete